Σύσκεψη στην Ευρωλίγκα για τα διαφημιστικά

Η Ευρωλίγκα πρόκειται να έχει σύσκεψη μέσα στη μέρα για τα διαφημιστικά στα παρκέ των γηπέδων, που «ευθύνονται» για τραυματισμούς παικτών, με τελευταίο αυτόν του Πρίντεζη.

Κάτι πρέπει να γίνει… Έστω και καθυστερημένα, η Ευρωλίγκα πρόκειται να εξετάσει τη σύνδεση των τραυματισμών παικτών με τα διαφημιστικά στα παρκέ των γηπέδων. Η διαφορετική υφή του δαπέδου σε αρκετά σημεία χρεώνεται πλέον ανοιχτά (ακόμη και από τους ίδιους τους παίκτες) για τους τραυματισμούς τους.

Ο Γιώργος Πρίντεζης στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας φαίνεται πως ήταν το τελευταίο θύμα σε κάτι που αρχίζει να παίρνει διαστάσεις επιδημίας. Είχαν προηγηθεί πολλά αντίστοιχα περιστατικά πέρσι (Χίκμαν πέρσι, Γκιστ και Χάκετ φέτος) και πρέπει να ληφθεί μέριμνα για να μην υπάρξει συνέχεια.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου έχει ενημερωθεί για το τελευταίο «κρούσμα» και σήμερα θα έχει σύσκεψη με τους συνεργάτες του, προκειμένου να γίνει κάτι, ακόμη και πριν τη διπλή αγωνιστική της επόμενης εβδομάδας. Γιατί μπορεί οι χορηγοί να είναι πολύτιμοι σε μια διοργάνωση, αλλά δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την υγεία των αθλητών.

Πηγή :
sport-fm.gr

Check Also

Βραβεύτηκαν Γιώργος Πρίντεζης, Ρούλα Κορομηλά και Βαγγέλης Περρής για την προσφορά στην Σύρο (Βίντεο)

Βραβεύτηκαν Γιώργος Πρίντεζης, Ρούλα Κορομηλά και Βαγγέλης Περρής για την προσφορά στην Σύρο Στο Nalu …