«Τίτλοι τέλους» για Φώσκολο; Σκέψεις για αυριανή παραίτηση

«Τίτλοι τέλους» για Φώσκολο; Σκέψεις για αυριανή παραίτηση. Αναμφίβολα έχει προσφέρει πάρα πολλά στο Συριανό ποδόσφαιρο.

Στον Α.Ο Σύρου επικρατεί τις τελευταίες ημέρες μια «ανησυχητική στασιμότητα» σε πολλά θέματα, με τους φίλους της ομάδας να αγωνιούν για την επόμενη ημέρα. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Γιώργος Φώσκολος, είναι απογοητευμένος από πολλές καταστάσεις και δηλώνει έτοιμος  να ορίσει το Νίκο Ζιάβρα «διάδοχο» του στην ομάδα. Ο πρόεδρος του Α.Ο Σύρου εκτιμάει την βοήθεια που έχουν παρέχει στην ομάδα οι συμπαίκτες του, αλλά είναι σίγουρα κουρασμένος… όταν εδώ και πολλά χρόνια τρέχει ο ίδιος όλα τα  θέματα  στην ομάδα (χορηγικό κομμάτι). Παράλληλα και ο ίδιος δηλώνει απογοητευμένος… όταν πολλοί αμφισβητούν τα όσα έχει προσφέρει τα τελευταία χρόνια, καθώς η πλειοψηφία των χορηγιών προέρχεται σίγουρα από τις γνωριμίες του ίδιου.

Η αυριανή συνάντηση του Γιώργου Φώσκολου με το Νίκο Ζιάβρα θα είναι πολύ καθοριστική, καθώς από αυτή θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα. Θα συνεχίσει στην ομάδα με περιορισμένες αρμοδιότητες, η θα αφήσει τα ηνία του Συλλόγου στο νυν αντιπρόεδρο;

Αύριο τα σπουδαία.

 

 

Check Also

Ανακοίνωση Ελλάς για Μανώλη Μουλίδη

Ανακοίνωση Ελλάς για Μανώλη Μουλίδη Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελλάς μέσα από την οποία εύχεται χρόνια …