Τα αποτελέσματα του μπασκετικού γκάλοπ για την ανάδειξη της κορυφαίας 5άδας στις Κυκλάδες

Τα αποτελέσματα του μπασκετικού γκάλοπ για την ανάδειξη της κορυφαίας 5άδας στις Κυκλάδες

Ολοκληρώθηκε αισίως και το δεύτερο μεγάλο γκάλοπ των συνεργαζόμενων ιστοσελίδων, με θέμα αυτή την φορά το μπάσκετ. Οι αναγνώστες μας έδωσαν για ακόμη μία φορά βροντερό παρών, αναδεικνύοντας την κορυφαία 5άδα της ΕΣΚ Κυκλάδων την τελευταία 10ετία.

Έτσι και μετά από διάστημα περίπου 3 εβδομάδων, που διήρκεσε το γκάλοπ, έλαβαν μέρος περισσότερα από 1200 άτομα, φίλοι του μπάσκετ, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία, μέσω της πρωτοπόρας διαδικασίας, να πληκτρολογήσουν από μόνοι τους τον αθλητή-αθλήτρια που θεωρούσαν ως κορυφαίο-α.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ανέδειξαν τους εξής αθλητές:

Σέντερ: Νίκος Μελάς

Πάουερ φόργουορντ: Νίκος Χάρος

Σμολ φόργουορντ: Βαγγέλης Πολυτάρχου

Σούτινγκ γκαρντ: Μάριος Ονάσογλου

Πλέι μέικερ: Παναγιώτης Πολίτης

Θα πρέπει να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο πως σε όλες τις θέσεις η “μάχη” ήταν μεγάλη και οι νικητές κρίθηκαν πραγματικά στο νήμα, με εξαίρεση την θέση του Σέντερ, στην οποία ο Νίκος Μελάς, επικράτησε με μεγάλη διαφορά των αντιπάλων του.

Η ψηφοφορία δημοσιεύτηκε από όλα τα συνεργαζόμενα σάιτ των Κυκλάδων Cyclades24.gr, aigaiokalimera.gr, syros-sports.gr, arthografos.gr, santorinisport.gr, sportcyclades24.gr, τα οποία για ακόμη μία φορά, ένωσαν τις δυνάμεις τους, παρουσιάζοντας στο αναγνωστικό κοινό τους, κάτι πρωτοπόρο και ευρηματικό.

Μείνετε συντονισμένοι, καθώς το προσεχές διάστημα, θα υπάρξουν και άλλες παρόμοιες εκπλήξεις..

Check Also

Ένας ακόμα θρύλος του ελληνικού αθλητισμού στη Σύρο για το AegeanBall

Ένας ακόμα θρύλος του ελληνικού αθλητισμού στη Σύρο για το AegeanBall Ένας ακόμα θρύλος του …