ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΩ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Τα βλέμματα σε κλήρωση Κυπέλλου και Άνω Μερά στρέφουν πλέον την προσοχή τους στον Πάγο, καθώς αυτή η εβδομάδα θα είναι

μια από τις πιο καθοριστικές που θα κρίνουν πολλά για την πορεία της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η ομάδα του Ηλία Ξενικάκη βάζει υψηλούς στόχους την εφετινή σεζόν, πράγμα που δεν το κρύβουν οι άνθρωποι της ομάδας από την αρχή της χρονιάς.

Πλέον ο σύλλογος έχει αρχίσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι του Σαββάτου (13/12) με την Άνω Μερά για την 9η αγωνιστική του Α ομίλου, ματς που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την είσοδο τους στα μπαράζ. Τη λέξη ήττα δεν θέλει να την σκέφτεται καμία από τις δυο ομάδες και πολύ περισσότερο η δική μας, που έχει την ευκαιρία στο γήπεδο της με νίκη να προσπεράσει την ομάδα της Μυκόνου ενόψει της δύσκολης συνέχειας και της εισόδου στα μπαράζ.

Περιμένει τον ορισμό της κλήρωσης αλλά… και τον τρόπο!!!
Στο Πάγο άπαντες περιμένουν την κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου που μάλλον θα γίνει την Παρασκευή (12/12) στα γραφεία της ΕΠΣ, αλλά και τον τρόπο διεξαγωγής της. Λέμε μάλλον, καθώς οι ομάδες δεν έχουν ενημερωθεί επισήμως από την ΕΠΣ για την ημέρα της κλήρωσης αλλά ούτε και για τον τρόπο διεξαγωγής της. Υπάρχουν σκέψεις η ΕΠΣ να ορίσει με γεωγραφικά κριτήρια τα δυο ζευγάρια (Α.Ο Μυκόνου-Α.Ο Πάγου και Πανθηραϊκός-Πανναξιακός) και να γίνει κλήρωση για την έδρα των αγώνων. Ορατό είναι όμως και το 2ο σενάριο που κάνει λόγο για κλήρωση ακόμη και των ζευγαριών, κάτι που επιθυμεί και ο Πάγος. Όπως και να χει, ο Πάγος έχει μπροστά του το επόμενο διάστημα δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια που θα κρίνουν πολλά για τη φετινή πορεία της ομάδας.

Check Also

Έκανε το χρέος της η Ελλάς-«Ισοπαλία «μαχαιριά» στου Ζωγράφου

Έκανε το χρέος της η Ελλάς-«Ισοπαλία «μαχαιριά» στου Ζωγράφου Η Ελλάς Σύρου νίκησε 8-0 τον …