ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ…ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ

Γιώργος Περιάλης και Γιώργος Φώσκολος τα βρήκαν στο οικονομικό

, αλλά ο παίκτης θα συνεχίσει τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο στην ομάδα της Θήβας με το ενδεχόμενο «γάμου» να ματαιώνεται μέχρι νεοτέρας.
Μπορεί τις τελευταίες ώρες να είχε αναθερμανθεί το φλερτ του Γιώργου Περιάλη με τον Α.Ο.Σ, η ομάδα της Θήβας όμως ενημέρωσε τον αθλητή πως τον υπολογίζει κανονικά για την εφετινή σεζόν, με τον Τηνιακό μέσο να δίνει το παρών κανονικά στο Κυριακάτικο φιλικό κόντρα στην Μύκονο.
Οι διοικούντες της Θήβας ενημέρωσαν τον αθλητή πως αυτή την περίοδο δεν προλαβαίνουν να βρουν αντικαταστάτη στη θέση του, ενώ τον διαβεβαίωσαν πως δεν θα έχουν αντίρρηση να τον παραχωρήσουν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αν και εφόσον ο ίδιος επιθυμεί να επιστρέψει στην ομάδα της Σύρου.
Πλέον το θέμα μπαίνει οριστικά στο «ψυγείο», ο Α.Ο.Σ συνεχίζει να ψάχνει παίκτη που θα του δώσει έφεση στο σκοράρισμα και ο Γιώργος Περιάλης θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Θήβας για το επόμενο διάστημα.

Check Also

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων (23-25/2)

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων (23-25/2) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Κ-14 2023-2024 (2η αγωνιστική) …