«ΤΕΛΟΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Ο.Σ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Σ πριν καν ξεκινήσει τους αγώνες αποτελεί ο Μιχάλης Μανθόπουλος.

Όπως σας πληροφορήσαμε από νωρίς το απόγευμα, το σημερινό Δ.Σ του συλλόγου ίσως και να έφερνε ραγδαίες εξελίξεις σε ορισμένα μέτωπα και το Syros-Sports.gr επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά. Πλέον στον Α.Ο.Σ κοιτάζουν την επόμενη ημέρα και το παιχνίδι με τον Πάγο για τον θεσμό του Κυπέλλου. Συριανός προπονητής στα υπόψη για τον αντικατάσταση του Μανθόπουλου.

 

Λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε και η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου που αναφέρει:
Ο Α.Ο. Σύρου ανακοινώνει ότι μετά από έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε σήμερα, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Μιχάλη Μανθόπουλο, τον οποίο ευχαριστούμε για την προσφορά του στην προετοιμασία της ομάδας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Η διακοπή της συνεργασίας έγινε μέσα σε συναινετικό κλίμα και από τις δυο πλευρές. Ο Α.Ο. Σύρου βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση νέου τεχνικού καθώς στόχος είναι ο προπονητής που θα αναλάβει, να καθίσει στον πάγκο της ομάδας από το πρώτο επίσημο φετινό παιχνίδι με τον Πάγο την Κυριακή, για τον θεσμό του κυπέλλου.

Check Also

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων (23-25/2)

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων (23-25/2) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Κ-14 2023-2024 (2η αγωνιστική) …