Τεστ ταχείας διάγνωσης Covid- 19 και το μήνυμα του Δημάρχου για την Πρωτοχρονιά

Τέστ ταχείας διάγνωσης Covid- 19 και το μήνυμα του Δημάρχου για την Πρωτοχρονιά…

Ανακοίνωση

 Πραγματοποίηση τεστ ταχείας διάγνωσης Covid– 19

 Ο Δήμος Σύρου- Ερμούπολης, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, ενημερώνει ότι θα πραγματοποιούνται δωρεάν τεστ ταχείας διάγνωσης Covid- 19 (rapid tests), σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

 

  • Στον χώρο στάθμευσης του Super Market Σκλαβενίτης, την Τρίτη 05/01/21, την Πέμπτη 07/01/21  και την Παρασκευή 08/01/21 από τις 10:00 έως τις 14:00.

 

  • Στην Έπαυλη Τσιροπινά στην Ποσειδωνία, τη Δευτέρα 04/01/21 και ώρα 11:00-15:00.

 

Οι πολίτες που θα προσέλθουν θα πρέπει απαραίτητα να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ. Για τη μετακίνησή τους, μπορούν να αποστείλουν μήνυμα μέσω κινητού τηλεφώνου (sms) με αριθμό 1 στο 13033.

 

Γραφείο Επικοινωνίας

Δήμου Σύρου – Ερμούπολης

Μήνυμα Δημάρχου για την Πρωτοχρονιά

Φίλες και φίλοι,

Αφήνουμε πίσω μας μια δύσκολη χρονιά, μια χρονιά με πρωτόγνωρες και επώδυνες καταστάσεις, που δοκίμασαν και δοκιμάζουν την ανθρώπινη αντοχή.

Στο Νέο Έτος που ξημερώνει, η ελπίδα, η ενότητα και η αλληλεγγύη ας είναι οι οδηγοί μας, που θα μας βοηθήσουν να σταθούμε όρθιοι και δυνατοί μπροστά σε αυτή την υγειονομική θύελλα. Είμαι βέβαιος ότι σε λίγο καιρό όλα θα ξαναβρούν τον ρυθμό τους. Γι’ αυτό σας παροτρύνω να οπλιστείτε με υπομονή και να προστατεύσετε τους εαυτούς σας και τους αγαπημένους σας.

Από το ξεκίνημα της υγειονομικής κρίσης, ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, μέσω των υπηρεσιών του και των κοινωνικών δομών του, βρίσκεται κοντά στους συμπολίτες μας και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να στηρίξει όσους δοκιμάζονται από αυτή τη σκληρή πραγματικότητα. Και αυτό θα συνεχίσει να πράττει και την επόμενη χρονιά.

Με την προσδοκία μια καλύτερης χρονιάς, μιας χρονιάς ειρήνης και κοινωνικής ευημερίας, εύχομαι υγεία, ευτυχία και αγάπη σε κάθε σπιτικό.

Ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης

 Νικόλαος Λειβαδάρας

Check Also

Κορονοϊός: Ξεκινά ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού- Σήμερα ανοίγει η πλατφόρμα- Όλη η διαδικασία

Κορονοϊός: Ξεκινά ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού- Σήμερα ανοίγει η πλατφόρμα- Όλη η διαδικασία Ξεκινούν …