Τζώρτζης…για ακαδημία Βαλένθια, Ισπανία και Συριανό ποδόσφαιρο (Βίντεο)

Τζώρτζης…για ακαδημία Βαλένθια, Ισπανία και Συριανό ποδόσφαιρο (Βίντεο)

Ο προπονητής των ακαδημιών ποδοσφαίρου της Βαλένθια Σύρου Γιάννης Τζώρτζης, μίλησε στο logotypos.gr και τον Μάκη Πρίντεζη για την ακαδημία του, το Συριανό ποδόσφαιρο αλλά και το τουρνουά της Ισπανίας…

Για το νέο ξεκίνημα μετά την περσινή σεζόν που χάθηκε η χρονιά λόγο του Κορονοϊού είπε:

«Στα παιδιά έχει λείψει το ποδόσφαιρο. Είμαστε χαρούμενοι γιατί έχουν έρθει όλα τα παιδιά. Λειτουργούμε κάτω από την «ομπρέλα της Βαλένθια. Δεν υπάρχει καμιά διαφορά. Προσπαθούμε όλες οι ηλικιακές κατηγορίες να δουλεύουμε στο ίδιο πλάνο.»

Ποιος είναι ο στόχος σας για τα παιδιά;

«Στόχος μας είναι κάποια παιδιά να παίξουν σε πολύ υψηλότερο επίπεδο. Όνειρο μας είναι να παίξει κάποιο παιδί η κάποια παιδιά στην Ισπανία. Μπορεί να συμβεί αυτό. Θα είναι κάτι που δεν θα έχει ξανασυμβεί σε Συριανή ακαδημία»

Γίνεται ένα τουρνουά στην Βαρκελώνη που θα συμμετέχουν και κάποια δικά μας παιδιά με την συμμετοχή μεγάλων ομάδων όπως Βαλένθια, Ατλέντικο Μαδρίτης, Χετάφε, Ρέιτζερς… και ακόμη δηλώνουν και άλλες ομάδες συμμετοχή. Θα είναι τεράστια εμπειρία για τα παιδιά και ευελπιστούμε μέσα από κάτι τέτοια τουρνουά μήπως κάποιο παιδί πάει κατευθείαν εκεί. Ο αθλητισμός είναι και θέμα τύχης πολλές φορές. Μια καλή εμφάνιση μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή μπορεί να σε φτάσει ψηλά».

Check Also

Ανακοίνωση ΕΠΣ Κυκλάδων

Ανακοίνωση ΕΠΣ Κυκλάδων Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στην Περιφέρεια …