«ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ…»

Έξω από τα «δόντια» τα είπε για μια ακόμη φορά ο Κυριάκος Μανουδάκης. Ο Συριανός μέσος του Α.Ο.Σ αναφέρθηκε στην χρονιά που τελείωσε, παραδέχεται πως οι παίκτες φέρουν ολοκληρωτικά την ευθύνη, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον πρόεδρο Γιώργο Φώσκολο, ενώ παράλληλα είναι έτοιμος να

διορθώσει με τους συμπαίκτες του το φετινό λάθος…
«Ολοκληρώθηκε μια χρονιά που δυστυχώς ήταν αποτυχημένη για την ομάδα μας. Με τέτοιο μπάτζετ ας μη κρυβόμαστε έπρεπε να είμαστε πρωταθλητές και πολύ εύκολα. Επειδή διαβάζω ένα μπαράζ δημοσιεύσεων τον τελευταίο καιρό στα σάιτ και τα facebook για το ποιοι έχουν την ευθύνη ,θα ήθελα να τοποθετηθώ πάνω σε αυτό. Η ευθύνη 100% ανήκει σε εμάς τους παίκτες και μόνο. Η ομάδα είχε μακράν το μεγαλύτερο μπάτζετ από την δεύτερη ομάδα, μακράν τους καλύτερους αθλητές και δεν μπορώ να πιστέψω πως υπάρχει άλλος λόγος που δεν πετύχαμε. Ήρθε η ώρα να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας και όχι μόνο να στρογγυλοκαθόμαστε πάνω στα παχουλά συμβόλαια που είχαμε. Δεν φταίει κανείς άλλος παρά μόνο εμείς».


Όσον αφορά την επόμενη ημέρα…
«Εγώ προσωπικά θέλω να μείνω στον Α.Ο.Σ για κάποιους λόγους. Πρώτον για την διοίκηση και κυρίως τον πρόεδρο Γιώργο Φώσκολο που ήταν «εντάξει» απέναντι μας ακόμη και μετά την αποτυχία. Αναφέρομαι στο οικονομικό κομμάτι. Ποιο φερέγγυα διοίκηση δεν έχω ξαναδεί τα τελευταία χρόνια στις Κυκλάδες. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι πρέπει να επανορθώσουμε και να φέρουμε τον Α.Ο.Σ εκεί που του αξίζει. Είναι κρίμα για κάποιους ανθρώπους να βάζουν τόσα χρήματα και να μη δουν την ομάδα τους εκεί που της αξίζει. Θέλω να μείνω για να πάρω το «αίμα» μου πίσω και γιατί χρωστάω πολλά σε αυτή τη διοίκηση που με πίστεψε».
Για τον πρωταθλητή Άγιαξ;
«Συγχαρητήρια στον Άγιαξ. Ήταν η πιο σταθερή ομάδα όλη τη χρονιά και κατέκτησε δίκαια τον τίτλο. Θέλω σαν Συριανός να ευχηθώ ολόψυχα καλή επιτυχία στους πρώην συμπαίκτες μου. Μακάρι να ανέβει στην Γ Εθνική γιατί το ποδόσφαιρο μας το έχει ανάγκη».

Check Also

Επίσημα στην Ελλάς τερματοφύλακας με παραστάσεις στην Superleague 2

Επίσημα στην Ελλάς τερματοφύλακας με παραστάσεις στην Superleague 2, με τον Γιάννη Μπίντση να ανακοινώνεται …