ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η «ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ» ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΠΕΡΙΑΛΗ

Γιώργος και Βαγγέλης Περιάλης ζήτησαν χθες και επίσημα τα δελτία τους από τον Α.Ο Σύρου, χωρίς να σημαίνει ότι κλείνουν οριστικά την «πόρτα» στην Συριανή ομάδα.

Οι δυο αθλητές μετά την ολοκλήρωση της φετινής χρονιάς εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις που έχουν στα χέρια τους και για το λόγο αυτό θέλουν να έχουν την ελευθέρα τους πριν πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις.
Ασφαλώς και η χθεσινή ημέρα δεν ήταν η κατάλληλη για τέτοιου είδους διαπραγματεύσεις, καθώς στο μυαλό των διοικούντων του Α.Ο.Σ βρίσκονται μόνο οι εκλογές που θα ακολουθήσουν σε λίγες ώρες. Οι δυο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Παρασκευή, όπου αναμένεται συνάντηση ανάμεσα στον πατέρα των δυο ποδοσφαιριστών κ. Βαγγέλη Περιάλη και τον Πέτρο Ραουζαίο (στο νησί της Τήνου) προκειμένου οι δυο παίκτες να μείνουν και τυπικά ελεύθεροι.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Περιάλης που έκανε πολύ καλή χρονιά φέτος με την φανέλα του Α.Ο.Σ, έχει επίσημη πρόταση στα χέρια του από ομάδα της Β Εθνικής (λεκανοπέδιο) , προκειμένου να δοκιμαστεί σε αυτή το διήμερο 15 με 17 Ιουλίου στην Αθήνα. Το ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του Γιώργου Περιάλη δεν περιορίζεται μόνο εκεί, καθώς υπάρχουν 3 ακόμη ομάδες από την Γ Εθνική που του έχουν χτυπήσει την πόρτα, όπως και δυο ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος Κυκλάδων που φέτος βάζουν υψηλούς στόχους.

Check Also

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων (23-25/2)

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων (23-25/2) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Κ-14 2023-2024 (2η αγωνιστική) …