ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΠΟΡΤΑ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Τίμησαν τον Παλιόπορτα οι αθλητές του Μ. Αλεξάνδρου για την πολύτιμη βοήθειά του στη συμμετοχή της ομάδας στα μπαράζ ανόδου στην Α2.

 

Πριν από λίγες εβδομάδες ο πρωταθλητής Κυκλάδων Μέγας Αλέξανδρος εκπροσώπησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Κυκλαδίτικο βόλεϊ στα μπαράζ ανόδου στην Α2 κατηγορία των ανδρών, που φέτος έγιναν στην Μυτιλήνη, καταλαμβάνοντας την τιμητική 3η θέση όπως και πέρυσι στη Λήμνο.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος το όνειρο των παικτών του Μ. Αλεξάνδρου δεν θα είχε γίνει πραγματικότητα χωρίς την πολύτιμη βοήθεια, υλική και ηθική, από τον Δημήτρη Παλιόπορτα. Ο πρόεδρος του Φοίνικα απέδειξε για άλλη μία φορά ότι η αγάπη του για το άθλημα δεν περιορίζεται στην ομάδα του, βοηθώντας την συριανή ομάδα να μπορέσει να δώσει το παρών στα μπαράζ της Μυτιλήνης.

Έτσι, χθες το βράδυ, οι αθλητές της ομάδας θέλησαν να του πουν ένα ελάχιστο ευχαριστώ για την υπερπολύτιμη βοήθειά του και τον επισκέφτηκαν στο Φοίνικα. Ο παίκτης-προπονητής του Μ. Αλεξάνδρου Αντώνης Στεφάνου του πρόσφερε εκ μέρους όλων των παικτών μία αναμνηστική φωτογραφία της ομάδας από τη Μυτιλήνη, μαζί μ’ ένα μετάλλιο από τους συγκεκριμένους αγώνες.

Όλοι μαζί τον ευχαρίστησαν για ακόμη μία φορά για την πολύτιμη βοήθειά του, ενώ ο Δημήτρης Παλιόπορτας τους συνεχάρη για την προσπάθεια που κατέβαλαν και που εκπροσώπησαν επάξια το βόλεϊ των Κυκλάδων σε ακόμη μία διοργάνωση.

Check Also

Βόλεϊ Κυκλάδες: Όλα τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες

Βόλεϊ Κυκλάδες: Όλα τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες Δείτε όλα τα αποτελέσματα στους αγώνες της …