«ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ!»

Ο Βαγγέλης Μαυροθαλασσίτης μίλησε στο syros-sports για την πρόταση του Αρη Σύρου και για τις φιλοδοξίες με τη νέα του ομάδα.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΟ ΠΡΙΝΤΕΖΗ

Δεν είναι Συριανός, αλλά πλέον νιώθει καθώς σπούδαζε στην σχολή εμπορικού ναυτικού του νησιού μας. Ναι μεν αγαπάει την θάλασσα, αλλά αγαπάει και το παρκέ και φυσικά το μπάσκετ. Ο 22χρονος γκαρντ Βαγγέλης Μαυροθαλασσίτης (1,75) αγωνιζόταν στο Μαρκόπουλο ενώ είχε δοκιμαστεί και από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Αλλά ας αφήσουμε καλύτερα τον πρόλογο. «Αγωνιζόμουν στο εργασιακό πρωτάθλημα με το εμπορικό ναυτικό και κατά την διάρκεια των αγώνων, ήρθε και με είδε ο Λευτέρης Λαζαρίνος και με ρώτησε για το αν θα ήθελα να πάω στην ομάδα του Αρη Σύρου καθώς του άρεσαν τα αγωνιστικά μου στοιχεία». Αυτά μάς τόνισε αρχικώς ο Βαγγέλης Μαυροθαλασσίτης και συνέχισε. «Πάντα μου άρεσε να έχω μια πρόταση από ομάδα και να μπορώ να την βοηθάω. Ο Αρης είναι από τις καλύτερες των Κυκλάδων. Επεξεργάστηκα τα λόγια του Λευτέρη, μου άρεσε ο τρόπος σκέψης και το πλάνο που έχει το σωματείο και φυσικά αποδέχθηκα την πρόταση».

 

Σημαντικό ρόλο παίζει φυσικά και το ρόστερ που δημιουργεί μια ομάδα. Ο Αρης ενέταξε στο δυναμικό του σημαντικές μεταγραφές και αυτό αποτέλεσε ένα δέλεαρ για τον ίδιο τον παίκτη. «Συμφωνώ! Ηταν δέλεαρ. Επίσης, μου άρεσε που θα έχω συμπαίκτη και τον Βαγγέλη Κουναλάκη με τον οποίο ήμασταν μαζί στο εργασιακό πρωτάθλημα με το εμπορικό ναυτικό». Οσον αφορά του στόχους του, ήταν ξεκάθαρος. «Θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε ένα οργανωμένο, ολοκληρωμένο σύνολο που να μάχεται συνεχώς».

 

Ο 22χρονος γκαρντ ελέω των σεμιναρίων που θα έχει στην Αθήνα, δεν θα μπορεί να μένει μόνιμα στην Σύρο, αλλά όπως τόνισε «θα μιλήσω με το Μαρκόπουλο προκειμένου να προπονούμαι μερικές μέρες μαζί τους και φυσικά θα κάνω προπονήσεις λίγο πριν τους αγώνες με τον Αρη Σύρου». Αραγε θα μπορεί να τα… φέρνει βόλτα; «Οταν αγαπάς κάτι πολύ, τα συνδυάζεις όλα».

 

Check Also

Το συγκινητικό μήνυμα του Πρίντεζη για τον Σπανούλη

Το συγκινητικό μήνυμα του Πρίντεζη για τον Σπανούλη Ο Βασίλης Σπανούλης αποσύρθηκε από τη δράση …