Το «Αρχίζει το ματς»… νίκησε το «Αρχίζει το ντέρμπι»

Το «Αρχίζει το ματς»… νίκησε το «Αρχίζει το ντέρμπι»

«Αρχίζει το Ματς»… ίσως ο πιο ιδανικός τίτλος για την εκπομπή που αγαπήσατε! Θα μπορούσε να λεγόταν και αρχίζει το Derby, αλλα για να υπάρχει derby θα πρέπει να υπάρχει και ισχυρός αντίπαλος. Σε αυτό το σημείο δεν ξέρουμε αν υπάρχει καν αντίπαλος, καθώς τα συνεργαζόμενα sites των Κυκλάδων ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δείτε όλοι εσείς αυτό το άρτιο αποτέλεσμα που αρκετοί το ζηλεύουν και άλλοι τόσοι μας έχουν κάνει κάλεσμα για συνεργασία!
«Η ισχύς εν τη ενώσει», είναι η φιλοσοφία με την οποία λειτουργούμε, είναι συνταγή της επιτυχίας σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό που αντιμετωπίζουμε την κάθε εκπομπή. Η μεγαλύτερη ανακούφιση είναι τεράστια ανταπόκριση και αγκαλιά του κόσμου που πλέον φωνάζει… βροντερό παρόν σε όλες τις εκπομπές μας.

Εκπομπές που της θαυμάζουν ακόμα και τα μεγάλα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, ενώ αρκετοί προσπαθούν να μας αντιγράψουν αλλά τις περισσότερες φορές τους προδίδει ο ερασιτεχνισμός τους καθώς βρίσκονται σε βαθύτατη σύγχυση αφού όσο κι αν προσπαθούν έρχονται πάντα δεύτεροι…και τους έχει κυριεύσει το αίσθημα της κατωτερότητας που γίνεται αισθητό και στους τηλεθεατές που καταλαβαίνουν ποιοι κάνουν εκπομπές επιπέδου και ΌΧΙ πασαλείμματα για να περάσει η ώρα ….. είναι σαν το σκυλί που οσμίζεται τον φόβο σου και σε γαβγίζει…….

Την Δεύτερα 11 Μαΐου φιλοξενήσαμε στην εκπομπή μας, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων Ρένο Φρέρη, οποίος βάσει των αριθμών φάνηκε να πουλάει… και να κεντρίζει τις προτιμήσεις του κοινού που έμειναν στις σελίδες μας, δεδομένου ότι οι καιρικές συνθήκες είναι εξαιρετικές και ο κόσμος στις παραλίες! Ίσως και ο μοναδικός αντίπαλος που κοιτάμε στα μάτια! Τα νούμερα γι άλλη μια φορά εντυπωσιακά, περισσότερες από 12.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν τη συνέντευξη, με τους  δημοσιογράφους Χρύσα Ζερβού, Μάνο Χρυσό και Μάκη Πρίντεζη να ρωτούν τα πάντα τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Θυμίζουμε πως η εκπομπή μεταδίδεται απευθείας σε 40 plus σελίδες στο Facebook και είναι συνεργασία των αθλητικών πόρταλ στις Κυκλάδες syros-sports.gr, santorinisport.gr, arthografos.gr, cyclades24.gr, aigaiokalimera.gr, tinostoday.gr, sportcyclades24.gr, γνωρίζοντας πολύ μεγάλη απήχηση στο φίλαθλο κοινό.

Δείτε τη συνέντευξη:

Check Also

Προπονητής UEFA A πλέον ο Χρήστος Φωκάς

Προπονητής UEFA A πλέον ο Χρήστος Φωκάς Προπονητής UEFA A είναι πλέον ο Χρήστος Φωκάς …