Το «δίδυμο» Ρούσσου-Βαρθαλίτη επέστρεψε!!

Την περίοδο 2013-14, μαζί πραγματοποίησαν το «θαύμα» και οδήγησαν την νεανική και χωρίς μεταγραφές ομάδα του Άγιαξ Σύρου στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων. Τρία χρόνια μετά, το ίδιο «δίδυμο» επιστρέφει στην κορυφή των Κυκλάδων με τα χρώματα του Α.Ο Σύρου.

Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για το «δίδυμο» προπονητών που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει την διαφορά στις Κυκλάδες. Γιώργος Ρούσσος και Μάκης Βαρθαλίτης, οδήγησαν φέτος τον ΑΟ Σύρου στην κατάκτηση του 6ου πρωταθλήματος της ιστορίας του, όπου και συνοδεύτηκε με την «ιστορική» άνοδο της ομάδας στην Γ Κατηγορία, ενώ παράλληλα έδωσαν στον Α.Ο Σύρου το και το 13ο Κύπελλο της ιστορίας του.

Οι δυο Συριανοί προπονητές «συμπληρώνουν» ο ένας τον άλλον και έχουν μαζί φτιάξει τα τελευταία χρόνια ομάδες, που κατέκτησαν τον τίτλο του πρωταθλητή στο πρωτάθλημα Κυκλάδων. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως το καλοκαίρι (2016) των διαπραγματεύσεων, ο Γιώργος Ρούσσος έβαλε βασικό «όρο» στα πλαίσια της συνεργασίας του με τον Α.Ο Σύρου, την παρουσία και του Μάκη Βαρθαλίτη στην ομάδα, λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του ίδιου από την ομάδα, η οποία ήρθε μετά από προσωπική επιστολή του τελευταίου.

Τελικά η «εμμονή» του Γιώργου Ρούσσου και η επιλογή των παραγόντων του Α.Ο Σύρου αποδείχτηκε σωστή και η ομάδα πλέον ετοιμάζεται για τα μεγάλα μονοπάτια της Γ Εθνικής.

Check Also

Συνάντηση της ΕΠΣ Κυκλάδων με τον Υπουργό, Γιάννη Βρούτση

Συνάντηση της ΕΠΣ Κυκλάδων με τον Υπουργό, Γιάννη Βρούτση Η σχετική ανακοίνωση: Κύριε-α Πρόεδρε, Αγαπητοί …