Το ευχαριστώ του Νίκου Βουτσίνου και η νέα θέση του στην Ελλάς

Το ευχαριστώ του Νίκου Βουτσίνου και η νέα θέση του στην Ελλάς

Με προσωπικό του μήνυμα ο προπονητής της Ελλάς Νίκος Βουτσίνος ανακοινώνει πως τη νέα χρονιά αλλάζει πόστο στην ομάδα…

Μετά από 15 χρόνια προπονητικής στο ποδόσφαιρο του Νησιού, νιώθω ότι ήρθε η ώρα να κάνω ένα βήμα πίσω από αυτήν.
«Υπηρέτησα» την προπονητική με όλες μου τις δυνάμεις σε αυτό το χρονικό διάστημα.
Κυρίως όμως την υπηρέτησα με ανιδιοτέλεια και αγάπη.
Όπως αξίζει στον ερασιτεχνικό αθλητισμό – στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Αυτά τα 15 χρόνια προσπάθησα να είμαι μέρος της λύσης του προβλήματος και όχι ακόμη ένα εμπόδιο στο κουρασμένο Συριανό ποδόσφαιρο.
Οφείλω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την εμπιστοσύνη , που είχα όλα αυτά τα χρόνια, από τους συνεργάτες μου και τις διοικήσεις των ομάδων τις οποίες μου έδωσαν την ευκαιρία να δουλέψω ως προπονητής.
Ο χρόνος είναι αμείλικτος όμως, για όλους μας, και 24 ώρες την ημέρα είναι πολύ λίγες για να αφιερώσεις κομμάτι στην οικογένεια και στα επαγγελματικά, χρόνο με το χρόνο μεγαλώνουν και οι απαιτήσεις της Επιστήμης που ονομάζεται προπονητική κι έτσι η άρνηση της ημέρας να μεγαλώσει, με κάνει να πάρω αυτή την απόφαση.
Μου δόθηκε ο χρόνος και ο χώρος και μάλιστα με το παραπάνω να δώσω ότι έχω.
Την ευκαιρία μου την είχα.
Γι αυτό παρά την διάθεση της διοίκησης να κρατήσει το ίδιο προπονητικό team , αποφάσισα να υπηρετήσω τον σύλλογο από μια άλλη θέση , αυτή του Τεχνικού διευθυντή ,μια νέα θέση για εμένα και ταυτόχρονα πάρα πολύ σημαντική για την ομάδα.
Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου αυτά τα υπέροχα 3 χρόνια, ήταν η ποδοσφαιρική οικογένειά μου, που θα έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου , τον Μιχάλη Βασάλο και τον Φιλιπποπολίτη Δημήτρη και τους εύχομαι καλή συνέχεια σε ότι κι αν αποφασίσουν να κάνουν , αν και πιστεύω ότι η ομάδα της Ελλάς Σύρου χρειάζεται την εμπειρία τους και τις αξίες τους.
Τον Γυμναστή της ομάδας Κοτζαπαναγιώτη Βασίλη , τον ακούραστο και ιστορικό φροντιστή Μονογιό Τάσο και την Μασέρ μας Χυτήρη Ρένα.
Τέλος ,την διοίκηση της ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ , που εμπιστεύθηκε μια τόσο κομβική θέση στο πρόσωπό μου και πιάσαμε στόχους που άλλες ομάδες προσπαθούν δεκαετίες. Όλους τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους συνεργάστηκα και εκτιμώ απεριόριστα, που το ήθος και η προσωπικότητα τους ξεπερνάει κάθε επίπεδο σεβασμού.. με έμαθαν , με εκπαίδευσαν και με συμβούλεψαν και ήταν ο καθρέπτης της δουλειάς, του πάθους μου για το ποδόσφαιρο και του ήχου στο χτύπημα της μπάλας.
Στα δικά μου μάτια είστε οι καλύτεροι του κόσμου..
Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους..
Βουτσίνος Νικόλαος

Check Also

Live streaming: Κ16 ΕΠΣ Κυκλάδων – ΕΠΣ Δωδεκανήσου (18.30)

Live streaming: Κ16 ΕΠΣ Κυκλάδων – ΕΠΣ Δωδεκανήσου (18.30) Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση (26/2 | …