«ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ»

Ο αντιπρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΚΟΕ) κύριος Δημήτρης Γρυπάρης μίλησε στο Syros-Sports.gr για τα παιχνίδια του Ναυτικού Ομίλου Σύρου στο ΠΟΛΟ που ξεκινούν σήμερα για την Γ Εθνική. Ο Συριανός παράγοντας αναφέρθηκε στα προβλήματα

του γηπέδου που στοίχησαν στην ομάδα μας παίκτες και κατηγορίες, ενώ παράλληλα αισιοδοξεί πως το μέλλον θα είναι καλύτερο…
«Η ομάδα μας είναι εντελώς καινούρια. Απαρτίζεται από μαθητές λυκείου που βρίσκονται στην Σύρο, φοιτητές Συριανούς που σπουδάζουν στην Αθήνα και με κάποιες μεταγραφές που και αυτές είναι νεαρής ηλικίας συμπληρώνεται το ρόστερ μας. Γενικά είμαστε μια ομάδα με πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας και προσπαθούμε για το καλύτερο».

«Πριν από 2 χρόνια ήμασταν στην Α2 κατηγορία και τώρα δυστυχώς βρισκόμαστε να παίζουμε στην Γ Εθνική λόγω του κλεισίματος του κολυμβητηρίου. Το πρόβλημα με το κολυμβητήριο μας έκανε πολύ μεγάλη ζημιά. Στην ουσία χάσαμε δικούς μας αθλητές. Ο όμιλος μας κάποτε είχε 300 δικά του παιδιά. Δυστυχώς οι τοπικοί φορείς και γενικά οι πολιτικοί αυτής της χώρας δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι εκείνη την εποχή με αποτέλεσμα να μείνουμε πίσω σε πολλά σημαντικά θέματα. Θέλω να ελπίσω ότι από εδώ και στο εξής θα πάνε όλα καλά, θα υπάρχει ζεστό νερό στο κολυμβητήριο και σαν ομάδα θα κάνουμε μια καινούρια αρχή. Αν η ομάδα μας ανέβει κατηγορία, αυτομάτως αυτό θα είναι ένας μοχλός πίεσης σε κάποιους για να κάνουν κάτι. Είναι κρίμα να λέμε ότι δεν υπάρχουν λεφτά για καύσιμα κτλ.
Βλέπουμε και λίγο παραδίπλα την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι του Φοίνικα και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Σε δύσκολες εποχές κάνουν ότι μπορούν να κρατήσουν την ομάδα της Σύρου ψηλά. Μακάρι να πάνε όλα καλά στην συνέχεια, να μην υπάρχουν προβλήματα με τα γήπεδα και να μην έχουμε τέτοιου είδους προβλήματα για το καλό του αθλητισμού μας στο νησί».


Για τους αγώνες που δίνει αυτό το τριήμερο ο Ν.Ο.Σ στην Αθήνα και αν μπορεί να πετύχει κάτι καλό τόνισε:
«Πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή παρουσία στο τουρνουά αυτό. Περνάνε στην επόμενη φάση οι δυο πρώτοι από κάθε όμιλο και θέλω να ελπίζω ότι μια από αυτές θα είναι και η ομάδα μας». .

Check Also

Φεστιβάλ Ιστιοπλοΐας στην Σύρο

Φεστιβάλ Ιστιοπλοΐας στην Σύρο Aνακοίνωση για την εκδήλωση που πρόκειται να διεξαχθεί με την ευκαιρία …