Το μήνυμα του Μιχάλη Βασάλου στα παιδιά της Κ14

Μέσα από την επίσημη σελίδα της ομάδας….

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα U14 της ΕΠΣ Κυκλάδων έληξαν με την ομάδα μας να καταλαμβάνει την δεύτερη θέση. Ο coach Μιχάλης Βασάλος στέλνει το δικό του μήνυμα στους αθλητές του.

Μία ακόμη αγωνιστική περίοδος στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων έφτασε στο τέλος, με την ομάδα μας πιστή στην συμμετοχή της στο Final4 και στον τελικό του πρωταθλήματος.

Το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι αυτό που θέλαμε, αφού ο Ajax Σύρου δεν συμβιβάζεται μόνο με συμμετοχή σε τελικούς, αλλά και με τις κατακτήσεις των τροπαίων.

Εσείς ξέρετε πόσο δύσκολη ήταν η φετινή χρονιά και τώρα που τελειώνει, μπορώ να πω σε όλους ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ, που καταφέρατε να φτάσετε ως το τέλος για ακόμη μια φορά!

Επιπλέον ένα τεράστιο Μπράβο, για το ήθος που δείξατε και πήγατε κοντά, να δώσετε το χειροκρότημα στην ομάδα της Νάξου που στέφθηκε πρωταθλήτρια ομάδα.

Θέλω να σας ευχηθώ καλή επιτυχία στις σχολικές εξετάσεις, στις εξετάσεις των Ξενόγλωσσων πτυχίων που ακολουθούν και θέλω να δώσετε και εκεί τα δυνατά σας.

Μην τα βάζετε ποτέ κάτω!

Όποια εμπόδια ή στεναχώριες εμφανίζονται μπροστά σας να δουλεύετε ακόμα πιο πολύ ώστε να είστε έτοιμοι την επόμενη φορά!

Να θυμάστε ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας!

Ο προπονητής σας Βασάλος Μιχάλης

Check Also

Κ16: Μοιράστηκαν τους βαθμούς κάτω από ισχυρή βροχή Νέος Α.Ο.Σ και ΠΑΣ Τήνου (Βίντεο)

Κ16: Μοιράστηκαν τους βαθμούς κάτω από ισχυρή βροχή Νέος Α.Ο.Σ και ΠΑΣ Τήνου (Βίντεο) Μέτριο …