Το μεγάλο «ευχαριστώ» του Φραγκίσκου Φωτεινιά

Με αφορμή την ευχαριστήρια ανακοίνωση του Άγιαξ (διαβάστε εδώ) στον Φραγκίσκο Φωτεινιά, ήρθε η απάντηση του ανθρώπου που φροντίζει να μη λείψει τίποτα από καμία ομάδα που αγωνίζεται στην Άνω Σύρο.

severo-cafe-bar

Ο Φραγκίσκος Φωτεινιάς έχει συνδέσει πλέον το όνομα του με το γήπεδο της Άνω Σύρου, καθώς η φιλοξενία του σε γηπεδούχα και φιλοξενούμενα σωματεία είναι κάτι περισσότερο από άριστη τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια επιστολή που ανέβασε μέσα στην ομάδα της Ano Syros Stadium Friends ο Φραγκίσκος Φωτεινιάς αναφέρει:

Με αφορμή τις ευχαριστίες του Αίαντα Σύρου προς το πρόσωπο μου, ως την ομάδα που ολοκλήρωσε τελευταία τις προπονήσεις της στο Δ.Γ. Ανω Σύρου, θέλω κι εγώ με την σειρά μου να σας ευχαριστήσω εσάς, και όλες τις ομάδες της Α΄ – Β΄ κατηγορίας και τις ακαδημίες της Σύρου, για την άψογη συνεργασία που είχαμε κατά την περίοδο 2016-17, και να ευχηθώ καλό καλοκαίρι σε όλους.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την Επιτροπή Αθλητισμού Του Δήμου μας και τους Υπαλλήλους κ. Βουτσαρά Δήμητρα και κ. Στεργιώτη Μαθιό για την εμπιστοσύνη και βοήθεια που μου παρείχαν ως προς την καλύτερη λειτουργία του γηπέδου.
Με Εκτίμηση 
Φραγκίσκος Φωτεινιάς

Check Also

Με Πανθηραϊκό στα ημιτελικά του Κυπέλλου η Ελλάς (Βίντεο)

Με Πανθηραϊκό στα ημιτελικά του Κυπέλλου η Ελλάς (Βίντεο) Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στα γραφεία …