«ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ»

ΠΑΡΟΣ: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΛΠΗΣ ΦΡΕΡΗΣ
Χαρούμενοι από τη νίκη επί της Θύελλας και αισιόδοξοι ότι η ομάδα τους μπορεί να πετύχει τους στόχους της εμφανίστηκαν οι Μάκης Βαρθαλίτης και Ηλίας Κώτσης.

Ο συνεργάτης του Γιώργου Ρούσσου στον πάγκο του Άιαντα και το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας σε δηλώσεις τους στο Syros-Sports και την Αιγαίο Τηλεόραση τόνισαν:
Μάκης Βαρθαλίτης (Β προπονητής Άγιαξ): Καταρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε εσάς που βρίσκεται στο πλευρό μας και προβάλλεται τις προσπάθειες της ομάδας μας και κυρίως των παικτών. Μακάρι το παράδειγμα σας να το ακολουθήσουν και άλλα σάιτ των Κυκλάδων με σκοπό την αντικειμενική ενημέρωση. Όσον αφορά το αγωνιστικό, η ομάδα μας μπήκε λίγο μουδιασμένη, πράγμα το οποίο είναι λογικό. Η ώρα διεξαγωγής του αγώνα δεν βοηθούσε τις δυο ομάδες. Το καλό είναι ότι όσο περνούσε ο χρόνος, βρίσκαμε τα πατήματα μας και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη».
Ηλίας Κώτσης (επιθετικός Άγιαξ): «Πήραμε μια σημαντική νίκη για την συνέχεια. Νοιώθω πολύ καλά στην ομάδα, τα παιδιά όλα με αγκάλιασαν με το καλημέρα και τους ευχαριστώ πολύ γι αυτό».
Αναλυτικό ρεπορτάζ από το παιχνίδι και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών μπορείτε να δείτε από την τηλεόραση του Αιγαίο που κάλυψε το παιχνίδι…

Check Also

ΑΕ Μυκόνου – ΓΣ Μαρκό (11.00) Live Streaming

ΑΕ Μυκόνου – ΓΣ Μαρκό (11.00) Live Streaming Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση (21/2 | 11:00) …