«ΤΟ ΠΙΟ ΑΜΦΙΡΡΟΠΟ ΖΕΥΓΑΡΙ»

Οι δηλώσεις Ντόκιτς και Πανταλέων για το αυριανό (5/2) παιχνίδι νοκ άουτ…

Για το αυριανό (5/2, 20.30) νοκ άουτ παιχνίδι του Φοίνικα με τον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη και τον θεσμό του κυπέλλου, μίλησαν οι Τόμισλαβ Ντόκιτς και Σωτήρης Πανταλέων…
Σωτήρης Πανταλέων: «Είναι το πιο αμφίρροπο ζευγάρι αυτής της φάσης. Ο Φοίνικας είναι μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς αλλά έχοντας διπλάσιο μπάτζετ ενώ ενισχύθηκε περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι απ’ ότι στο αντίστοιχο ματς πρωταθλήματος. Ούτως ή άλλως τα ματς Κυπέλλου έχουν ένα διαφορετικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να συγκριθούν με αυτά του πρωταθλήματος. Ο στόχος που έχει τεθεί γενικότερα φέτος στον Παναθηναϊκό ήταν να αποκτήσει η ομάδα την αγωνιστική αξιοπρέπεια της. Θεωρώ ότι μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα το έχουμε καταφέρει αφού στεκόμαστε πολύ καλά και είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε ομάδες με πολλαπλάσιο μπάτζετ. Κι αυτό θέλουμε να κάνουμε και στο Κύπελλο συνεχίζοντας τις καλές μας εμφανίσεις».

 

Από την πλευρά του ο Τόμισλαβ Ντόκιτς συμφώνησε με τον Πανταλέοντα καθώς όπως τόνισε: «Είναι ένα πολύ δυνατό ζευγάρι, ίσως το πιο δυνατό του Κυπέλλου. Χάσαμε πολύ εύκολα στο πρωτάθλημα αλλά τώρα θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και σίγουρα πιο ποιοτικό».
Ο Σέρβος διαγώνιος περιμένει μια αμφίρροπη μάχη «αφού παίζουμε με μια καλή ομάδα που είναι ιδιαίτερα δυνατή εντός έδρας, ωστόσο κι εμείς πλέον είμαστε μια διαφορετική ομάδα και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας. Είμαστε έτοιμοι κι έχουμε μεγάλο κίνητρο για να προκριθούμε αφού όλοι στο σύλλογο θέλουμε να προχωρήσουμε όσο περισσότερο γίνεται στο Κύπελλο».

 

Πηγή: volleyball.gr

Check Also

Παλιόπορτας: «Να κοιτάξουν αυτοί που είναι στην ομάδα… τι φταίει…»

Παλιόπορτας: «Να κοιτάξουν αυτοί που είναι στην ομάδα… τι φταίει…» Φοίνικας Σύρου: Ο ιστορικός πρόεδρος …