«ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ…»

Ο προπονητής του Α.Ο.Σ κ. Μάκης Βαρθαλίτης μίλησε στην εκπομπή «Αιγαίο Sport Action» και στους Έλπη Φρέρη και Γιάννη Γρυπάρη. Ο Συριανός τεχνικός αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι της Άνω Μερά, έκανε τον απολογισμό του Α γύρου, ενώ παράλληλα ρωτήθηκε για το αν ο σύλλογος θα ενισχυθεί τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου…

«Νομίζω ότι σχεδιάσαμε πολύ καλά το παιχνίδι μας. Στόχος μας ήταν να εξουδετερώσουμε τα ατού της Άνω Μερά που δεν ήταν και λίγα. Μελετήσαμε το παιχνίδι, οι παίκτες ακολούθησαν τις οδηγίες που είχαμε πει και στο τέλος πήραμε αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα που θα είναι πολύτιμο για την δύσκολη συνέχεια».

 

Για το αν το ρεπό έκανε καλό στην ομάδα ο Έλληνας προπονητής δήλωσε:
« Η αλήθεια είναι ότι όλες αυτές τις ημέρες που δεν είχαμε υποχρεώσεις κάναμε μια μίνι προετοιμασία γι αυτό το ματς. Ξέραμε ότι αντιμετωπίζαμε τον πρωτοπόρο του ομίλου και την ομάδα με την καλύτερη ως τώρα επίθεση. Χαίρομαι που τα πήγαμε καλά, τα παιδιά εφάρμοσαν αυτά που είχαμε σχεδιάσει και πήραμε τη νίκη».

 

Για το αν είχαν ιδιαίτερο κίνητρο οι παίκτες του Α.Ο.Σ σε αυτό το παιχνίδι…
«Ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής έχει πάντα ένα μεγαλύτερο κίνητρο όταν αντιμετωπίζει μια πρωτοπόρο ομάδα».

 

Για τον απολογισμό του Α γύρου που ολοκληρώθηκε…
«Κρατάμε το ότι ο όμιλος μας είναι ο δυσκολότερος από τους τρεις. Σε αυτόν υπάρχουν 4 ισάξιες ομάδες. Στον πρώτο γύρο κάναμε μια μεγάλη νίκη (Άνω Μερά) και μια κακή ήττα (Α.Ο. Μυκόνου) σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν για να χάσουμε. Αυτοσκοπός μας δεν είναι το πρωτάθλημα, αλλά να είμαστε στις πρώτες τρεις θέσεις που οδηγεί στα μπαράζ».

 

Για το αν η ομάδα θα προχωρήσει σε μεταγραφές την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, είπε:
«Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να μιλήσουμε για μεταγραφές. Η διοίκηση είναι πάντα δίπλα σε μένα και τους παίκτες και νομίζω ότι θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί προκειμένου ο σύλλογος να ενισχυθεί αν αυτό χρειαστεί».

Check Also

Μπαράζ ανόδου: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Μπαράζ ανόδου: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία Ο ΑΕΡ Αφάντου πέρασε από τη Μυτιλήνη 1-0 …