ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΟ

Ο Βαγγέλης Μαραγκός με επιστολή του στο Syros-Sports.gr δίνει τις δικές του απαντήσεις σχετικά με το δημοσίευμα στην κάμερα του AIGAIOSPORTACTION και την κατάσταση του γηπέδου…

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:
Μέσω αυτής της επιστολής με την σοβαρότητα και τον χαρακτήρα που με διακατέχει, ως άνθρωπο ο όποιος δεν έχει δώσει δικαίωμα ποτέ, θα ήθελα να κάνω κάποιες τοποθετήσεις και διορθώσεις σχετικά με τις αντιδράσεις και τους χαρακτηρισμούς που δέχτηκε το πρόσωπο μου για το ρεπορτάζ βίντεο που έπαιξε στα ΜΜΕ, σχετικά με τα άθλια αποδυτήρια του πάλε ποτέ δημοτικού Γηπέδου Νυν της Επς κυκλαδων .

Καταρχάς ζητώ δημόσια συγγνώμη στους παράγοντες και στον πρόεδρο αυτής, διότι έπρεπε να λάβω άδεια να καλύψω το ρεπορτάζ. Εδώ δε , θέλω να αναφέρω ότι δεν έκανα κάτι μεμπτό και τίποτα δεν ήταν προσχεδιασμένο , ούτε έχει σχέση και έχω και εγώ με τον Αίαντα σύρου όπως κάποιοι επιτήδειοι βγήκαν να πουν τα τελευταία 24ωρα.

Eπειδή η ομάδα της σύρου έχει μια οφειλή, όπως διαβάσαμε με την αρμόδια αρχή της ΕΠΣ προσπαθούν κάποιοι να συσχετίσουν το ένα θέμα με το άλλο ενώ στην ουσία δεν έχουν απολύτως καμία σχέση και δεν με αφορά το τι ακριβώς γίνεται ανάμεσα τους. ; άλλωστε το εξηγώ και παρακάτω. Το ρεπορτάζ έγινε μια ημέρα πριν το ντέρμπι και χωρίς να γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο πρωταθλητής και αν θα είναι ομάδα από την Σύρο μας. Το ρεπορτάζ έγινε μια ημέρα πριν από το παιχνίδι όταν και πήγαμε να στήσουμε το live streaming του σταθμού αφού πρώτα είχαμε εξασφαλίσει άδεια από την ΕΠΣ.

Αναφέρω επίσης και ρίχνω τις ευθύνες όχι στην ΕΠΣ, το λέω και ακούγετε πεντακάθαρα στο βίντεο, ότι η ευθύνες δεν πάνε μόνο την ένωση αλλά και την ΕΠΟ. Άλλωστε πριν λίγες ημέρες στην Σίφνο, παράγοντες της ΕΠΣ μου είχαν εκφράσει των προβληματισμό τους για την κατάσταση αυτή και ότι δεν υπάρχουν χρήματα και έχουν απολυτό δίκιο. Χωρίς χρηματοδότηση δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Εγώ λοιπόν θεώρησα σκεπτόμενος ότι καλό θα είναι να δει ο κόσμος την κατάσταση αυτή και να προσπαθήσουμε εάν γίνεται να δώσουμε λύσεις όλοι μας, ο καθένας από το δικό του τομέα.
Να πιέσουμε δηλαδή όσο μπορούμε και όχι να δημιουργήσουμε πρόβλημα και για τον λόγο αυτό έκανα το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Έμαθα επίσης ότι υπάρχουν και νέα αποδυτήρια στο γήπεδο που χρησιμοποιούνται και πολύ καλα υπάρχουν αυτά και να έρθουμε επίσης να δείξουμε εικόνα στους τηλεθεατές μας όταν υπάρχει κάτι καλό να το αναδείχνουμε και να σας πω την αλήθεια δεν το γνώριζα.

Το ερώτημα μου όχι ως δημοσιογράφου που δημοσιογράφος δεν είμαι και δεν χρειάζεται πτυχίο για να ασκήσεις ένα λειτούργημα, όπως πολύ καλά μου έχουν πει διπλωματούχοι του κλάδου και το αναφέρω , να ξέρουν κάποιοι (οι όποιοι το μεσημέρι της Κυριακής μου έκαναν παρατηρήσεις) για το πώς θα κινηθώ και τι θα λέω. Να τους υπενθυμίσω πάνω σε αυτό ότι σαν απλοί πολίτες έχουμε την δυνατότητα να εκφράζουμε τις απόψεις μας και να λέμε αλήθειες. Έτσι θα γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Το ερώτημα μου όμως είναι το εξής…

Αφού υπάρχουν καινούργια αποδυτήρια γιατί υπάρχουν ομάδες ακόμη που κάνουν χρήση των παλιών?
Αν κάποιο παιδί αρρωστήσει μέσα από αυτά η Αρμόδια αρχή είναι η ΕΠΣ η όχι ? εύλογο ερώτημα με ειλικρινείς απαντήσεις μπορεί να δώσει η εποπτεύουσα αρχή όχι σε έμενα αλλά στον κόσμο που προβληματίζεται αλλά κυρίως στους γονείς των μικρών παιδιών.
Κάνεις δεν μπορεί να κατηγορήσει το ρεπορτάζ αυτό ότι το κάνουμε για να χτυπήσουμε την ΕΠΣ, κάτι το όποιο δεν ισχύει και νομίζω ότι η εικόνα και τα επιχειρήματα μου είναι ο καλύτερος σύμμαχος σε αυτά που λέω.

Συνεχίζουμε έναν μεγάλο αγώνα μέχρι σήμερα δείχνοντας πριν από αρκετούς μήνες και το δημοτικό γυμναστήριο στα πευκάκια έπειτα από πολλές καταγγελίες συμπολιτών μας ( μάλλον δεν παρακολουθείτε την εκπομπή μας ) στην χειρότερη κατάσταση από αυτή του γηπέδου της ΕΠΣ, που υπάρχει χωρίς να μας γίνει η παραμικρή παρατήρηση κυρίως από τον ίδιο τον Δήμο ώστε να μην το παίξουμε που είμαστε Δημοτική Τηλεόραση και το κάναμε γιατί πονάμε τον τόπο μας ΚΑΙ ΜΟΝΟ και τον θέλουμε να γίνει καλύτερος.

Εσείς κύριοι της διοργανώτριας αρχής του ποδοσφαίρου των Κυκλάδων, λίγους μήνες πριν λοιδορήσατε την στάση την δική μας περά από το πρόσφατο αυτό βίντεο (αν θυμούνται οι αναγνώστες μας) λέγοντας μας ότι στο επεισόδιο που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε δημοσιογράφο και παράγοντα Συριανής ομάδας, όταν σας δώσαμε άθικτο το υλικό από την κάμερα της Αιγαίο Τηλεόρασης ως πειστήριο ,εσείς διαρρεύσατε πράγματα τα όποια ούτε στην σφαίρα της φαντασίας δεν ανταποκρίνονται. ότι δηλαδή υπήρξε μοντάζ στο βίντεο αυτό.

Με όλο το θάρρος Κύριε Σιγάλα, κύριε πρόεδρε της ΕΠΣ και με ΌΛΟ τον σεβασμό στο πρόσωπο σας ,να σας θυμίσω επίσης και ένα πρωινό Κυριακής, όταν με βρήκατε στην Ερμουπόλη μέσα σε ένα πολύ γνωστό πρακτορείο ΠΡΟΠΟ και σε έντονο ύφος κάνοντας μου κάνατε επίπληξη για το θέμα αυτό, ότι μοντάραμε δηλαδή το υλικό και ότι ο συνεργάτης μας και αυτός που δεν είναι δημοσιογράφος (αλλά έχει παίξει μπάλα και ποναει το άθλημα) είπε ψέματα στην κατάθεση του επεισοδίου. Το θυμάστε πάρα πολύ καλά νομίζω. Να σας θυμίσω ότι στον περσινό τελικό της ΕΠΣ ανάμεσα σε Πανναξιακό και Α.Ο Μυκόνου όπου θέλαμε να μεταδώσουμε το παιχνίδι ΔΩΡΕΑΝ στους Κυκλαδίτες φιλάθλους (με σκοπό την προβολή του αθλήματος σε ματς γιορτή για τον νομό μας), επικαλεστήκατε ότι δεν έχουμε την κατάλληλη άδεια για να το μεταδώσουμε, όταν εμείς είχαμε την άδεια από το mukonos channel στα χέρια μας σαν συνεργαζόμενο μέσο. Άλλωστε η Αιγαίο Ραδιοτηλεόραση είχε είδη μεταδώσει εκείνη την εποχή τουλάχιστον 3 παιχνίδια.

Αν δεν έπρεπε κακώς κάποιος, έπρεπε να μας το είχε πει, τότε επικαλούμαι αδιάψευστα στοιχεία γιατί έτσι έχω μάθει στην ζωή μου. Να λέω την αλήθεια. Ποιος έχασε? Ο κυκλαδίτικος κόσμος δεν έχασε? Η μήπως θέλετε να σας πω ότι και πολλοί φίλαθλοι από τα 2 νησιά έκαναν παράπονα για το γηπεδικό χάλι…
Κλείνοντας αυτήν την επιστολή διαμαρτυρίας θέλω να πω το εξής…

Καλό θα είναι να αποδεχόμαστε σε αυτή την ζωή την πραγματικότητα και να βρίσκουμε τρόπους να δεχόμαστε τα λάθη μας μέσα από αυτήν. Όσο γι αυτό που μου είπε χθες ο γείτονας μου (από τον Βροντάδο) που μένω 38 χρόνια και δεν θέλω να πω όνομα έχω να τονίσω το εξής. Ουδέ μία σχέση έχει όλο αυτό το ρεπορτάζ περί καθολικισμού (όπως μου καταλογίζει) και δόγματος. Δεν στηρίζω τον Συριανό τεχνικό Γιώργο Ρούσσο λόγω θρησκείας γιατί πολύ απλά όλοι χριστιανοί είμαστε. Όσον αφορά το αν θα μας απαγορεύσετε να ξαναμπούμε στο γήπεδο όπως μας προανήγγειλε ο συγκεκριμένος κύριος θέλω να πω ότι…

Λυπάμαι που με τέτοιες γκεμπελιστικες απόψεις δυστυχώς εμείς οι συριανοί δεν θα πάμε ποτέ μπροστά. Αγαπώ σαν τρελός τον τόπο μου αλλά σιχαίνομαι τις Νοοτροπίες τέτοιων ανθρώπων. Ελπίζω αυτή η επιστολή να έχει ανταπόκριση για να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά στο κομμάτι του αθλητισμού τουλάχιστον.
ΥΓ : Στην Εκπομπή Aigaiosportaction και στην συνέχεια έπειτα από τα ρεπορτάζ βίντεο των κακών υποδομών της Ερμούπολης όσο και του γυμναστηρίου των Πευκακιών, θα παίξουμε βίντεο και από την καθίζηση που έχει υποστεί το δημοτικό Γυμναστήριο Άνω Σύρου το οποίο είναι πάρα πολύ σοβαρό και αυτό .
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ

Check Also

«Μέχρι τελευταία αγωνιστική…παραμονή και άνοδος» (Βίντεο)

«Μέχρι τελευταία αγωνιστική…παραμονή και άνοδος» (Βίντεο) Ο προπονητής της Α.Ε Μεσολογγίου Βασίλης Παστρουμάς και ο …