«Τρένο» η Ελλάς, εύκολο διπλό στην Βάρδα και τρελαίνει την ποδοσφαιρική Σύρο (Φωτο)

«Τρένο» η Ελλάς, εύκολο διπλό στην Βάρδα και τρελαίνει την ποδοσφαιρική Σύρο (Φωτο)

Τώρα που πήρε φόρα τίποτα δεν την σταματά. Το «τρένο» του Παναγιώτη Χριστοφιλέα πήρε άλλη μια νίκη σήμερα στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, καθώς επικράτησε εκτός έδρας εύκολα 2-0 του ΠΑΟ Βάρδας για τον 3ο όμιλο. Τα γκολ της Συριανής ομάδας σημείωσαν οι Πρεβεζιάνος (22΄) και Μηνάς (63΄), με την Ελλάς Σύρου να ολοκληρώνει το παιχνίδι με 10 παίκτες μετά από αποβολή του Λαντίκα στο 77′ με ”τραβηγμένη” δεύτερη κίτρινη κάρτα (μια για διαμαρτυρία και μια για θέατρο), λίγο μετά την είσοδο του στο παιχνίδι.

Μετά τη νίκη αυτή, η Ελλάς Σύρου έφτασε τους 26 βαθμούς στο πρωτάθλημα (8-2-6), έχοντας 6 βαθμούς περισσότερους από τον ΠΑΟ Βάρδας που βρίσκεται ακριβώς στην ζώνη του υποβιβασμού.

ΠΑΟ Βάρδας-Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου 0-2

ΠΑΟΒ: Βορύλλας, Κοτσώνης, Παπασπηλιόπουλος, Τρομπούκης, Κούστα, Μικελάτος, Μπίσα, Κ. Τσεκούρας, Δουλαβέρης (90′ Κ. Στεργιόπουλος), Θεοφάνης, Μαστραντωνάκης.

Ελλάς: Μουρελάς, Ζαφειράκης, Μούντριχας (85′ Ρούσσος), Μπόσιο, Πρεβεζιάνος (92′ Συριανός), Καρντόσο (92′ Κουκούλας), Μηνάς; Μάγκας, Οικονομόπουλος, Ζάχι, Μπακατσέλος (73′ Λαντίκας).

Ευχαριστούμε τον Γ.Γ.της ΕΠΣ Αχαΐας Δημήτρη Σαρρή και τον δημοσιογράφο Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλο για την βοήθεια τους, ώστε να έχει ενημέρωση ο κόσμος της Σύρου μέσα από το Syros-Sports και Sportcyclades.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες

Check Also

Χριστοφιλέας: «Και σήμερα στημένοι θα ήμασταν αν χάναμε;» (Βίντεο)

Χριστοφιλέας: «Και σήμερα στημένοι θα ήμασταν αν χάναμε;» (Βίντεο) Εκνευρισμένος ήταν στην συνέντευξη τύπου ο …