Τρίτη θέση και Χάλκινο μετάλλιο για τα κορίτσια του Φοίνικα (Φωτο)
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Final-4 του πρωταθλήματος Κ18 της Τ.Ε Κυκλάδων που συνδιοργάνωσαν ΑΣΕ Νεωρίου και Φοίνικας στην Ερμούπολη.
Ο Φοίνικας πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση στον μικρό τελικό, νίκησε 3-0 τον Α.Ο Θήρας και κατέκτησε πανάξια το χάλκινο μετάλλιο στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Πέτρου Κυριακόπουλου πήρε το πρώτο σετ 25-15. Στο δεύτερο σετ, ο Α.Ο Θήρας αρκατά ανεβασμένος, το πάλεψε στα ίσα, με την ομάδα της Σύρου να κατακτά το σετ 26-24. Το τρίτο σετ η ομάδα της Σύρου το κατέκτησε 25-18 παίρνοντας έτσι τη νίκη και την 3η θέση στο πρωτάθλημα.
Φοίνικας Σύρου-Α.Ο Θήρας 3-0 (25-15, 26-24, 25-18)
Φοίνικας (Κυριακόπουλος): Κολλάρου, Φρέρη, Ηπιώτη, Τσιπωλίτη, Κορφιάτη, Παλαμάρη/ (λ-) Κυριακοπούλου, Ζωρμπάνου, Λυκιαρδοπούλου, Τοκμακη, Καλλιγέρου, Κορασίδου, Κουκουλά, Λεκάκη, Παπαγεωργίου
Α.Ο Θήρας (Κατσαρός): Αντωνιάδη, Καρτίμπελη, Τσοβάρα, Χοτζάι, Κιαρί, Πέτροβα/ (λ-) Σαλπιγκτή, Κάροτς, Πέτροβα, Βαζαίου, Τσακάλου, Καλογριά