Τρεις ακόμη μεταγραφικές κινήσεις και έναρξη προετοιμασίας για την Ελλάς

Τρεις ακόμη μεταγραφικές κινήσεις και έναρξη προετοιμασίας για την Ελλάς

Όσο περνούν οι ημέρες, το μεταγραφικό παζλ της Ελλάς Σύρου αρχίζει και συμπληρώνεται ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Το 80% του βασικού κορμού θα παραμείνει στην ομάδα, καθώς έχοντας την συγκατάθεση του Κώστα Παπαδόπουλου το ρόστερ της ομάδας θα μείνει σε μεγάλο βαθμό το ίδιο. Αποχωρήσεις προέκυψαν, καθώς από το περσινό ρόστερ, Βασίλης Μπούνας, Παναγιώτης Ραμπαβίλας,  Γιώργος Σαββίδης και Κώστας Συριανός δεν θα παραμείνουν σε αυτό. Ο τελευταίος θα αναλάβει προπονητικό ρόλο στην ακαδημία της ομάδας, προσφέροντας τις γνώσεις του στα μικρά παιδιά.

Βαγγέλης Παπαδόπουλος, Τόλης Λαλάς, Κυριάκος Κολλιάκος, Γιώργος Οικονομόπουλος, Αντώνης Συριανός, Κυριάκος Μανουδάκης, Χάρης Παράβαλος, Πάνος Παυλόπουλος, Γιώργος Περίάλης, Γιώργος Μπακατσέλος και Μάρκος Πρίντεζης θα βρίσκονται και τη νέα σεζόν στην ομάδα, ενώ αξίζει να τονισθεί πως η Ελλάς ενισχύθηκε με την προσθήκη του Λεωνίδα Ηλιάδη και Χρήστου Παρπουτσή στην επίθεση.

Από εκεί και στο εξής, η ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά σε αναζήτηση παίκτη που θα καλύψει το κενό του Παναγιώτη Ραμπαβίλα στα χαφ. Πληροφορίες αναφέρουν πως το 10ρη έχει ήδη κλείσει, ενώ στυλοβάτες στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Γιώργος Μπακατσέλος, Κυριάκος Μανουδάκης και Άγγελος Σταμούλης;; Γράφουμε Άγγελος Σταμούλης, καθώς επιθυμία και των δυο πλευρών είναι να επισημοποιηθεί ο «δεύτερος γάμος» μετά το συναινετικό διαζύγιο του περσινού καλοκαιριού.

Με δεδομένο ότι η Ελλάς τις επόμενες ημέρες ανακοινώσει «6αρη» και «10ρη», ο Κώστας Παπαδόπουλος θα αναζητήσει και παίκτη στα στόπερ, που θα έρθει και θα πλαισιώσει τους Γιώργο Οικονομόπουλο, Άγγελο Αργυρό και Αντώνη Συριανό. Ανοιχτή και η παραμονή του Αντώνη Μαραγκού, με τον παίκτη να είναι ακόμη αναποφάσιστος για το μέλλον του, ενώ σίγουρα η ομάδα θα επιχειρήσει να κρατήσει και Συριανούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της, με τον Μανώλη Μουλίδη να είναι ψηλά στην λίστα.

Τέλος η Ελλάς θα αναζητήσει και τερματοφύλακα που θα μπει στο πλευρό του Βαγγέλη Παπαδόπουλου. Όσον αφορά την προετοιμασία, προσωρινή ημερομηνία που έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι της Ελλάς είναι η Δευτέρα 22 Αυγούστου.

Check Also

Α.Ο Πάγου-Αίαντας Σύρου 3-2: Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές (Βίντεο)

Α.Ο Πάγου-Αίαντας Σύρου 3-2: Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές (Βίντεο)