Τρικούβερτο γλέντι στην αδελφοποίηση Κυκλάδων – Ηρακλείου, χόρεψαν χέρι – χέρι Φρέρης και Τζώρτζογλου

Τρικούβερτο γλέντι στην αδελφοποίηση Κυκλάδων – Ηρακλείου, χόρεψαν χέρι – χέρι Φρέρης και Τζώρτζογλου

Κανένα αποτέλεσμα και καμία πρόκριση δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στο τρικουβερτο γλέντι που στήθηκε από τους Κρητικούς και του Κυκλαδίτες στο roof garden του ”Φτέλος΄΄, όπου πραγματοποιήθηκε η αδελφοποίηση της ΕΠΣ Κυκλάδων και της ΕΠΣ Ηρακλείου.

Οι Κρήτες και οι Κυκλαδίτες έγιναν ένα στο άκουσμα της λύρας σχηματίζοντας ένα τεράστιο χορό στον οποίο συμμετείχαν σχεδόν όλοι οι καλεσμένοι της εκδήλωσης.

Μια νύχτα γεμάτη συγκίνηση, τιμητικές βραβεύσεις, που ήρθες ως επιστέγασμα των καλών σχέσεων των προέδρων Ρένου Φρέρη και Νίκου Τζώρτζογλου και κατ επέκταση των δύο ενώσεων.

Εκτός των τιμητικών πλακετών που απονεμήθηκαν από την ΕΠΣ Κυκλάδων στους Γιάννη Σιγαλα και Ειρηναίο Φρέρη, υπήρξαν φυσικά οι πλακέτες της αδελφοποίησης.

Επίσης, η ΕΠΣ Ηρακλείου τίμησε πολλούς ανθρώπους του σαντορινιού ποδοσφαίρου, όπως οι: Βαγγέλης Φουστέρης, Μπάμπης Καμπουράκης, Άννα λιγνού, Ηλίας Μάινας, Χάρης Σαρρής, Μάριος Γαλανός, Λάμπρος Μενδρινός, όπως και συντελεστές του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου.

Όμορφες στιγμές, ήταν αυτές, οπου ο προπονητής και ο αρχηγός της ΕΠΣ Ηρακλείου τίμησαν τους ομολόγους τους της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Δείτε το βίντεο του sportcycladesτης τελετής

Check Also

ΕΠΣ Κυκλάδων: Πρόγραμμα με πολλές αλλαγές (11-12/12)

ΕΠΣ Κυκλάδων: Πρόγραμμα με πολλές αλλαγές (11-12/12) Η κακοκαιρία του Σαββατοκύριακου οδήγησε την ΕΠΣ Κυκλάδων …