ΤΡΙΤΗ…«ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ» ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ!!

Τρίβει τα χέρια του ο προπονητής των Δημοσιογράφων Σταύρος Μαυράκης μετά την ανακοίνωση και του 3ου καλλιτέχνη.

Ο πρόεδρος ”τρελάθηκε” – Πόσα δίνει για μεταγραφές έλεγαν στους παλαίμαχους του Άρη Σύρου. Φαίνεται ότι έχει βαλθεί να τρελάνει τον κόσμο της Σύρου και δεν του καίγεται καρφί ,τον ήθελε από την πρώτη στιγμή και τον ενέταξε στην ομάδα των δημοσιογράφων, το Κυριάκο Κυανό μετά τον Zeraw και τον Παρθένη που ανακοινώθηκαν χτες και προχτές αντίστοιχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει μεγάλη ζήτηση εισιτηρίων και καλό θα ήταν να κλείστε μια θέση και να βάλετε ένα καλάθι ανθρωπιάς την Τετάρτη 25/2 στο 3ο Φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ.
Έτσι λοιπόν τα σημεία προπώλησης είναι τα εξής: – A Club Sports Bar & Dinner (πλατεία Μιαούλη) – Πρατήριο καυσίμων ΕΚΟ (παραλία Ερμούπολης) – Κατάστημα Admiral (Πρωτοπαπαδάκη 7, Ερμούπολη) – Γυμναστήριο Μετάλλαξη (Ροζιά, Μάννα).

Ο Κυανός είναι το δικό μας λαϊκό παιδί που ξέρει να διασκεδάζει το κόσμο και να αγγίζει τις καρδιές του. Αγαπάει αυτό που κάνει και νιώθει σεβασμό για τη μουσική και το κόσμο που τον στηρίζει τόσα χρόνια.
Ο Κυριάκος Κυανός γεννήθηκε το 1973 στη Δράμα, ενώ καταγωγή έχει από εκεί και από την όμορφη Κρήτη. Αποτελεί έναν από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους λαϊκούς τραγουδιστές στη νυχτερινή διασκέδαση. Η μουσική και το τραγούδι μόνο επάγγελμα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για τον Κυριάκο … είναι αγάπη, λατρεία και ένα χάρισμα που φάνηκε από τα παιδικά του χρόνια.

”Κόβω Φλέβες” ,”Όλοι τα χέρια πάνω”, ”Στην υγειά σου αστέρι μου”, ”Πόσο σε θέλω” ,”όχι δεν τρελάθηκα” και τις διασκευές των κομματιών ”καγκέλια” και ”στου παιδιού μου την χαρά”.
Φυσικά αυτή την εποχή δεν του καίγεται καρφί και εμφανίζεται σε ένα από τα καλύτερα μαγαζιά της Αθήνας,στο Caramela, μαζί με τους: Σάκη Αρσενίου, Χάρη Κωστόπουλο, Δημήτρη Καραδήμο , Ειρήνη Μερκούρη και Knock out.

Μην αργείτε λοιπόν… Κλείστε από τώρα τη θέση σας και βάλτε και εσείς ένα καλάθι ανθρωπιάς!

Check Also

Με εμπειρίες επέστρεψε ο αθλητής του Α.Ο Ερμούπολης Οδυσσέας Τσινός

Με εμπειρίες επέστρεψε ο αθλητής του Α.Ο Ερμούπολης Οδυσσέας Τσινός Με τις βαλίτσες του γεμάτες …