”Φίλε Θανάση, οι καλοπροαίρετες επισημάνσεις σου είναι χρήσιμες”

”Φίλε Θανάση, οι καλοπροαίρετες επισημάνσεις σου είναι χρήσιμες”

Πολλές φορές μέσα απο την εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ σοβαρών προσωπικοτήτων, βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα. Αναφερόμαστε στη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην αθλητής, γυμναστής και προπονητής Θανάσης Τσούκος, οποίος έθεσε καλοπροαίρετες συμβουλές προκειμένου να γίνουν όσο το δυνατό πιο σωστά.

Άμεση ήταν και η απάντηση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κου Λεονταρίτη, οποίος αφου ευχαρίστησε το Θανάση Τσούκο για την παρέμβαση, ενώ διαβεβαίωσε οτι οι λόγοι για τους οποίους δεν απεικονίζονται στη δημοσιευμένη μακέτα είναι καθαρά τεχνικοί.

Διαβάστε την απάντηση:

Με αφορμή τις θέσεις που εξέφρασε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα Cyclades24.gr σχετικά με το στάδιο που πρόκειται να κατασκευάσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στη Βάρη ο καταξιωμένος πανελλαδικά προπονητής στίβου, καλός φίλος και συντοπίτης μας, κ. Θανάσης Τσούκος έχω να δηλώσω τα εξής :

Συμφωνώ απόλυτα με τις επισημάνσεις του και τον ευχαριστώ διότι μέσω αυτών δηλώνει για μια ακόμη φορά παρών στα δρώμενα που αφορούν τον κλασικό αθλητισμό στη Σύρο.

Θα ήθελα να διαβεβαιώσω τόσο τον ίδιο όσο και όλους όσους ασχολούνται με τον κλασικό αθλητισμό ότι όλα όσα αναφέρει έχουν προβλεφθεί να υλοποιηθούν και θα υλοποιηθούν.

Οι λόγοι για τους οποίους δεν απεικονίζονται στη δημοσιευμένη μακέτα είναι καθαρά τεχνικοί.

Το στάδιο θα είναι όσο το δυνατόν πληρέστερο.

Όσον αφορά το γήπεδο μπάσκετ – βόλεϊ είναι βέβαιο ότι δε θα εμποδίζει τη διεξαγωγή των υπολοίπων αθλημάτων (μήκος, επί κοντώ, άλμα εις ύψος, σφαιροβολία) με την κατάλληλη χωροθέτηση.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που ένας τόσο έμπειρος προπονητής αναγνωρίζει ότι η δημιουργία ενός τέτοιου στίβου δίνει τη δυνατότητα να αναδειχθούν αθλητές  που μπορούν να διαπρέψουν στον κλασικό αθλητισμό χρησιμοποιώντας προς επίρρωση αυτού το στάδιο των 200 μέτρων του ιστορικού σωματείου της Φιλοθέης στην Αθήνα από το οποίο έχουν αναδειχθεί πρωταθλητές του κλασικού αθλητισμού.

Φίλε Θανάση, οι καλοπροαίρετες επισημάνσεις σου είναι χρήσιμες και μου έδωσαν τη δυνατότητα για περαιτέρω διευκρινίσεις για την τελική μορφή του σταδίου.

Γνωρίζω ότι η χαρά σου όπως και όλων των ανθρώπων που ασχολούνται με τον κλασικό αθλητισμό θα είναι μεγάλη με την ολοκλήρωση αυτού του έργου.

Check Also

Καιρός – Εκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Προσοχή τις επόμενες ώρες! Πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες…

Καιρός – Εκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Προσοχή τις επόμενες ώρες! Πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες… Καιρός …