ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΓΙΑΞ;

Η μη συμφωνία των διοικούντων για την διεξαγωγή του Syros Youth League ανέδειξε τα προβλήματα μεταξύ των σχέσεων των παραγόντων μεταξύ τους.

 

Έπειτα από χθεσινοβραδινή συνάντηση μεταξύ των ακαδημιών, (πλην Άγιαξ Σύρου) συμφωνήθηκε η διεξαγωγή φιλικών αγώνων κάθε Κυριακή μεταξύ των Ακαδημιών της Σύρου.

Σε δελτίο Τύπου το οποίo εστάλη για το σχετικό θέμα:

“Ξεκινουν την Κυριακη 6/12 και για καθε Κυριακη οι φιλικές αναμετρήσεις σε ολες τις κατηγοριες (Προπαιδες (2003-04) Τζουνιορ (2005-06) Προτζουνιορ (2007-08) Μπαμπινι(2009-10) μεταξυ των Ακαδημιων του Παναθηναϊκού Συρου,του Νεου ΑΟΣ ,του VISSAS Club και της ΑΠ  Συρος 2002 Αυτη την Κυριακη 6/12 στο Μultiaction συναντιούνται με την κατηγορια Τζουνιορ (2005-06) με κοινη γραμμη και κοινό στόχο,χωρις σκορ,χωρις βαθμολογια με μοναδικό σκοπο να παιζουν ΟΛΑ τα παιδια! 

Το Syros-sports επικοινώνησε με την διοίκηση του Αίαντα οι οποίοι είχαν άγνοια για την παραπάνω συνάντηση. Μάλιστα εξέφρασαν την απορία τους πως δεν μπορούν να συμμετάσχουν σε παιχνίδια μεταξύ των ακαδημιών την στιγμή που συμφώνησαν με τους όρους της διεξαγωγής των αγώνων σε προηγούμενη συνάντηση. Επίσης αναμένουν επίσημες απαντήσεις από τις υπόλοιπες ακαδημίες με τους λόγους του αποκλεισμού.

 

Check Also

ΕΠΣΚ: Το πρόγραμμα των ημιτελικών στο Κ16

ΕΠΣΚ: Το πρόγραμμα των ημιτελικών στο Κ16… Στην Τήνο την Πέμπτη ο ημιτελικός του Αίαντα …