ΦΙΛΙΚΟ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΕ ΤΟ Κ17 ΤΟΥ Α.Ο ΠΑΡΟΥ!

Η μικτή νέων «αρίστευσε» πριν από λίγες εβδομάδες στους αγώνες προεπιλογής Εθνικών ομάδων που έγιναν στα γήπεδα της Ανάβυσσου

και της Παλαιάς Φωκαίας. Ο Ενωσιακός προπονητής κ. Γιώργος Μοστράτος, επιθυμεί να διατηρήσει την ομάδα του  σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει των αγώνων της Β φάσης και για το λόγο αυτό, έχει ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζει τα πλάνα του για τη συνέχεια.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας της Κυκλαδίτικης ομάδας, οι επίλεκτοι Σαντορίνης, Πάρου και Νάξου, θα αναμετρηθούν σε φιλική αναμέτρηση την Δευτέρα (16/11 στην Πάρο) με την αντίστοιχη ομάδα Κ17 του Α.Ο Πάρου.

Να θυμίσουμε πως τα παιδιά του Γιώργου Μοστράτου κατέκτησαν αήττητα την πρώτη θέση στην πρώτη φάση των αγώνων, «σπάζοντας» κάθε προηγούμενο ρεκόρ, με συγκομιδή 12 βαθμών (4 στα 4) και το εκπληκτικό!!! 10-0 στα γκολ.

Αναμφίβολα η δουλειά που γίνεται εδώ και μήνες από τον Ενωσιακό προπονητή, σε συνεργασία με την ΕΠΣ Κυκλάδων, έχει αποφέρει «καρπούς», κάτι που αποτυπώθηκε στο γήπεδο  με τα παιχνίδια των ομάδων μας (νέους-παίδες) στους αγώνες της Α φάσης.

 

Check Also

Τρίτη θέση στις Κυκλάδες για την Κ14 του Αίαντα Σύρου

Τρίτη θέση στις Κυκλάδες για την Κ14 του Αίαντα Σύρου Μετά από έναν συναρπαστικό Μικρό …