ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ Ο ΠΑΓΟΣ

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο Πάγος προκειμένου να μπουν οι τελευταίες «πινελιές» στον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά.

Η παραμονή του Ξένου, η επιστροφή του Χούρου, η μεταγραφή του Βαμβακούση και η απόκτηση ενός καλού επιθετικού που θα καλύψει το κενό του Γιάννη Τσάλμα αναμένεται να δώσουν άλλη ώθηση στην ομάδα, που φέτος δείχνει από την αρχή της χρονιάς να συμπεριλαμβάνεται στο γκρουπ των ισχυρών.
Ανοιχτές παραμένουν οι υποθέσεις με τους Κάρολο Ρούσσο και Βαλάντη Αναγνωστόπουλο. Οι δυο αθλητές του Άγιαξ έχουν εκδηλώσει την επιθυμία τους να παίξουν φέτος για λογαριασμό του Πάγου και το μόνο που απομένει είναι να δώσει το οριστικό «οκ» ο πρωταθλητής Κυκλάδων, χωρίς αυτό να συνεπάγετε πως η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος.
Όσον αφορά τον επιθετικό, η ομάδα του Ηλία Ξενικάκη εξετάζει πολλές λύσεις για τον «γκολτζή» που αναμένεται να έρθει και να κάνει τη διαφορά. Οι διοικούντες του συλλόγου έχουν ρίξει τα δίχτυα τους και στην Αθηναϊκή αγορά και μέχρι τα τέλη Αυγούστου αναμένεται να έχει αποκτηθεί ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά.

Check Also

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων του Σαββάτου (2/12)

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων του Σαββάτου (2/12) Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ BLUE STAR FERRIES – 1ος …