Φράγκος και Τζούριτς… ενισχύουν το Ελληνικό στοιχείο

Ο Φοίνικας Σύρου συμφώνησε με τον Δημήτρη Τζούριτς και τον Ανδρέα Φράγκο οι οποίοι θα γίνουν κάτοικοι Σύρου για την επόμενη σεζόν.
Ο πρώτος ήταν σε επαφές με τον Ολυμπιακό οι οποίες ωστόσο δεν καρποφόρησαν και έτσι οι δύο πλευρές δεν έφτασαν σε συμφωνία. Ο Φοίνικας μπήκε στο παιχνίδι και έκλεισε τον Δημήτρη Τζούριτς ο οποίος θα αγωνίζεται ως κεντρικός.
Από την άλλη ο Ανδρέας Φράγκος επιστρέφει στη χώρα μας μετά από μια διετία στο εξωτερικό. Ο 32χρονος ακραίος θα αντικαταστήσει τον Θανάση Πρωτοψάλτη και μαζί με τον Στερν αναμένεται να αποτελέσουν το ιδανικό δίδυμο ενόψει της νέας σεζόν.
Πλέον με τους δυο διεθνής παίκτες, ο Φοίνικας ενισχύει και άλλο το «Ελληνικό στοιχείο» της ομάδας που και την επόμενη χρονιά αναμένεται να κάνει πρωταθλητισμό.

syros-sports.gr Η Αθλητική Ενημέρωση της Σύρου