«ΦΩΝΑΖΕΙ» Ο ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ Α.Ο.Σ

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε ο ΠΑΣ Τήνου, μέσα από την οποία κάνει λόγο για λανθασμένα σφυρίγματα των διαιτητών που στέρησαν από την ομάδα τους

κάτι καλύτερο…

 

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ
Αξιότιμοι Κύριοι ,

Ενώ είμαστε ένας νέος σύλλογος στα ποδοσφαιρικά δρώμενα των ΚΥΚΛΑΔΩΝ , πολλοί από εμάς υπηρετούμε τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο εδώ και είκοσι χρόνια.

Ενώ εδώ και αρκετά χρόνια έχουμε δημιουργήσει τμήματα υποδομής που μαθαίνουν τα παιδιά ποδόσφαιρο και παιδεία και σκοπός μας είναι να τα κρατήσουμε στο γήπεδο και όχι οπουδήποτε αλλού. Όμως για να ολοκληρωθεί αυτό πρέπει όλοι μαζί να προστατέψουμε τον χώρο του ποδοσφαίρου και το ευ αγωνίζεσθε να αποδίδεται σωστά. Όπως όλοι καταλαβαίνετε σκοπός της διαμαρτυρίας μας είναι ο αγώνας ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ – ΑΟ ΣΥΡΟΥ και η αντιμετώπιση του διαιτητή της αναμέτρησης, κυρίου Δεληγιάννη ο οποίος σύμφωνα με τα παρακάτω, με τις αποφάσεις του αλλοιώνει το αποτέλεσμα του αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα, το Δ.Σ. του συλλόγου μας αισθάνεται την ηθική υποχρέωση απέναντι στους φιλάθλους της ομάδας μας, τους φίλους του ποδοσφαίρου και τα υπόλοιπα σωματεία που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα να καταδικάσει τη διαιτητική συμπεριφορά του ανωτέρου εκφράζοντας τα παράπονα αναφορικά με τις κάτωθι αποφάσεις :

– 3′ λεπτό αρνείται πέναλτι στον Ζαλωνη Γ.
-32 ‘ λεπτό μετά από μπαλιά του Ναζου προς το Ζαλωνη Γ. Ο οποίος βγαίνει σε προφανή θέση για γκολ, ο τελευταίος παίχτης του Α.Ο. ΣΥΡΟΥ Κόκκαλης κόβει τη μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής δείχνει παίζετε . ….
-84′ λεπτό σφυρίζει ανύπαρκτο φάουλ υπέρ του ΑΟΣΥΡΟΥ με το οποίο γίνετε το 1-2
-90′ λεπτό αρνείται δεύτερο πέναλτι πάνω στο Ζαλωνη Γ.
-93′ λεπτό ενώ είδε σωστά το χέρι του ποδοσφαιριστή Ζαλωνη συγχρόνως αγνοεί πασιφανεστατη ανατροπή από Κόκκαλη πάνω στον ίδιο ποδοσφαιριστή.

Τέλος σε όλο τον αγώνα σφύριζε προκλητικά υπέρ της αντίπαλης ομάδας και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να κλείσει την ομάδα μας στη περιοχή σφυρίζοντας αμφισβητούμενα και ανύπαρκτα φάουλ, ένα εκ των οποίων έφερε το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων. Επίσης ο επόπτης Mενδρινος ενώ σωστά κάνει σύσταση στον Β προπονητή Ζαλωνη, αντιθέτως ουδέποτε έκανε παρατήρηση στον αντίπαλο πάγκο σε αντίστοιχες περιπτώσεις .

Κύριοι, Στους δύσκολους καιρούς τους οποίους όλοι βιώνουμε, υπάρχουν άνθρωποι, που σπαταλούν χρόνο και χρήμα από το υστέρημα τους, για να προωθήσουν το πνεύμα του αθλητισμού. Για ποιον λόγο να συμμετέχουμε σε ένα πρωτάθλημα δυο μέτρων και δυο σταθμών;;;; Για όλα αυτά αλλά και για την εν γένει αντιμετώπιση της ομάδας μας από την διαιτησία του εν λόγο αγώνα από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό μπορείτε να απευθυνθείτε σε οποιονδήποτε υγιή φίλαθλο.

Κλείνοντας θα πρέπει να σας τονίσουμε ότι από εδω και πέρα δεν θα δεχτούμε ανάλογης αντιμετώπιση από κανέναν, και όλοι οι υπαίτιοι τέτοιων περιστατικών θα μας βρίσκουν απέναντι τους .

Υ.γ.1. Με το απυρόβλητο της διαιτησίας έχει χαθεί ο έλεγχος, και κάποια στιγμή θα υπάρχουν για όλους μας συνέπειες. Αλλά τοτε θα είναι αργά. Δεν μπορεί η συμπεριφορά τους να είναι σαν την τελευταία. Δεν μπορει να μην τιμωρούνται και να τιμωρούνται ολοι οι άλλοι που υπηρετούμε το ποδοσφαιρο. Θα μας αναγκάσουν να φύγουμε απο το ποδόσφαιρο. Παρακαλούμε το σύνδεσμο διαιτησίας να πάρει θέση. Δεν πάει άλλο.

Υ.γ.2. Αν αναρωτιέστε γιατί η ανακοίνωση βγήκε 8 ημέρες μετά . Αυτό έγινε διότι το site που συνεργάζεται η ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ μας έστειλε το DVD του αγώνα 6 ημέρες μετά.

Με τιμή το Δ.Σ.
του Π.Α.Σ Τήνου

 

Πηγή: Tinostoday.gr

Check Also

Έκανε το χρέος της η Ελλάς-«Ισοπαλία «μαχαιριά» στου Ζωγράφου

Έκανε το χρέος της η Ελλάς-«Ισοπαλία «μαχαιριά» στου Ζωγράφου Η Ελλάς Σύρου νίκησε 8-0 τον …