ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΑ «ΜΑΤΙΑ» ΒΑΛΑΝΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΕΡΟΛΗ!

Από τον πρόεδρο του Α.Ο Σύρου που τα είπε με τους Γιάννη Ψυλλάκη και Βαγγέλη Βρεκούση…

Στην Αθήνα για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις βρίσκεται ο πρόεδρος του Α.Ο Σύρου Γιώργος Φώσκολος, που δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφτεί το γήπεδο του Κορυδαλλού, προκειμένου να δει τα «δικά του» παιδιά στην αναμέτρηση του Κυπέλλου Πειραιά ανάμεσα σε Αετό κορυδαλλού και Καραβά.

Στον Καραβά  αγωνίζονται οι Μιχάλης Τερόλης και Αντώνης Συριανός που έχουν φορέσει τη φανέλα του Α.Ο Σύρου στο παρελθόν, αλλά και ο Βαλάντης Αναγνωστόπουλος που ως γνωστό… αποτέλεσε το διακαή πόθο τα τελευταία χρόνια του προέδρου της Συριανής ομάδας.

Ο πρόεδρος της Συριανής ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να τα πει, με τον αντιπρόεδρο του Καραβά Βαγγέλη Βρεκούση, αλλά και τον στόπερ του Ίκαρου Καλλιθέας Γιάννη Ψυλλάκη. Στον περιθώριο των συζητήσεων δεν θα μπορούσε να περάσει και η συνάντηση του προέδρου του Α.Ο.Σ με τον Μιχάλη Τερόλη. Οι δυο άντρες τα είπαν για αρκετή ώρα μεταξύ τους, καθώς είναι γνωστό πως οι σχέσεις τους παραμένουν εξαιρετικές παρά την φυγή του αθλητή από την ομάδα.

Τι γίνεται με Βαλάντη;

Άγνωστο παραμένει το αν ο επικεφαλής του Α.Ο Σύρου συναντήθηκε με τον Συριανό στόπερ του Καραβά. Ο Βαλάντης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται εδώ και τρία χρόνια στο στόχαστρο της ομάδας, με το «φλερτ» των δυο πλευρών να μην έχει καταλήξει ποτέ… σε γάμο.

Λέτε αυτή η επίσκεψη να αποδειχτεί καθοριστική αν όχι τώρα… για το μέλλον;

Για την ιστορία, η ομάδα του Καραβά που πλαισιώνεται από πολλούς Συριανούς αθλητές, υπέκυψε στις απουσίες της, χάνοντας με 3-0.

 

Check Also

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων (8-12/5)

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων (8-12/5) Μετά τις διακοπές του Πάσχα, συνεχίζεται η αγωνιστική δραστηριότητα …