Home / ΟΜΑΔΕΣ / ΑΟ ΣΥΡΟΥ / «Κάθε Κυριακή ένας τελικός»

«Κάθε Κυριακή ένας τελικός»

Ο πρόεδρος του Α.Ο Σύρου Γιώργος Φώσκολος, μιλάει στο Syros-Sports.gr για το δυναμικό ξεκίνημα της ομάδας του και το πρωτάθλημα που έχει πολύ δρόμο ακόμη….

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Συριανού επιχειρηματία στο syros-sports.gr

Τι έχετε να πείτε μετά τα 4 πρώτα παιχνίδια της ομάδας σας; Πως βλέπετε το πρωτάθλημα;

«Είναι ακριβώς όπως τα περίμενα. Υπάρχουν δυο δυνατες ομάδες, όπως ο Πανναξικαός και ο Α.Ο Σύρου. Μια μεγάλη δύναμη υπολογίσιμη όπως ο Α.Ο Μυκόνου που βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο αλλά πάντα υπολογίζεται. Έχει καλούς παίκτες. Έχουμε και την ευχάριστη έκπληξη τον Α.Ο Πάρου. Έδειξε πως είναι μια καλοστημένη και δουλεμένη ομάδα με μεγάλη δίψα.

Α.Ο Πύργου, Καρτεράδος και Σέριφος θέλουν και αυτοί προσοχή γιατί έχουν έμπειρους παίκτες. Με λίγα λόγια κάθε Κυριακή ένας τελικός. Πιστεύω στην ομάδα μου ότι διαθέτει τον καλύτερο προπονητή που υπάρχει αυτή την στιγμή στις Κυκλάδες, που κατά την προσωπική μου γνώμη, κάθε μήνα θα πρέπει να κάνει σεμινάρια ποδοσφαίρου σε όλους τους ποδοσφαιριστές και προπονητές. Ο συνεργάτης του Ηλίας Σίγκας είναι άριστος γνώστης του ποδοσφαίρου όπως και ο Ηλίας ο Ξενικάκης. Οι τρεις τους δουλεύουν πολλές ώρες και έτσι η δουλειά τους βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Επίσης υπάρχουν ποδοσφαιριστές όπως οι Ραμπαβίλας, Αργυρός, Χούρος, Μαραγκός που έχουν τη στόφα του πρωταθλητή.Μαζί με τα άλλα τα παιδιά που ήρθαν, ξέρουν πως θα κάνουν  την ομάδα πρωταθλήτρια».

Θα μπορέσει άλλη ομάδα εκτός του Πανναξιακού να μπει σφήνα στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος ή θα δούμε Α.Ο.Σ-Πανναξιακός να διεκδικούν μέχρι τέλος μόνοι το πρωτάθλημα;

«Νομίζω όχι. Το πρωτάθλημα θα παιχτεί ανάμεσα σε αυτές τις δυο ομάδες»

Ακούστηκαν «ψίθυροι» από το «στρατόπεδο» του Α.Ο.Σ πως είστε δυσαρεστημένος από την λιγοστή στήριξη που υπάρχει στην ομάδα από κάποιους φορείς. Είναι αλήθεια;

«Μετά την άτυχη στιγμή που η ομάδα δεν κατέβηκε στην Γ Εθνική, είναι ο δεύτερος χρόνος που η ομάδα κάνει πρωταθλητισμό με μπάτζετ για τα δεδομένα του νησιού πάρα πολύ μεγάλο.Συναγωνίζεται Σαντορίνη,Νάξο,Πάρο που ξέρουμε πως τουριστικά τα πάνε από το καλό στο καλύτερο με δυνατότερη οικονομία από την δική μας. Και όμως… αντιμετωπίζουμε νησιά με τέτοιες οικονομίες. Αυτό που δεν μπορούμε να αντιμετωπίζουμε και δημιουργείτε αθέμιτος ανταγωνισμός, είναι οι επιχορηγήσεις που παίρνουν οι άλλες ομάδες από τους Δήμους τους, που σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, είναι από 25.000 και άνω. Ο Α.Ο Σύρου πέρσι πήρε 75,06 ευρώ!! και φέτος παρά το τεράστιο μπάτζετ που έχουμε, ενώ είχαμε διαβεβαιώσεις πως το γήπεδο θα πληρώνεται από το Δήμο, πληρώνουμε και το γήπεδο!

Θέλω να πιστέψω ότι ο Δήμαρχος και το Δημοτικό συμβούλιο που είναι καινούριο,θα το λάβουν σοβαρά υπόψιν τους και θα επιλυθεί αυτό το ζήτημα. Πραγματικά αν κάποιοι από το Δήμο δεν θέλουν το ποδόσφαιρο της Σύρου αλλά μόνο άλλο άθλημα, να μας το πουν να μη χαλάμε την υγεία μας, το χρόνο μας ,τα χρήματα μας και να πάμε σπίτια και να πίνουμε το κρασί μας στο Κολωνάκι».

Σας τρομάζει το γεγονός πως είστε μεν.. πρώτοι, αλλά χωρίς να έχετε παίξει κανένα εκτός έδρας παιχνίδι;

«Όχι αυτό το γεγονός δεν με τρομάζει καθόλου.Ποιο καλά να σε κυνηγάνε παρά να κυνηγάς.

Τελικά ο Α.Ο Σύρου του χρόνου θα είναι στην Γ Εθνική;

«Κατά τη γνώμη μου, μετράω τις μέρες να τελειώσει το πρωτάθλημα. Η ομάδα του χρόνου θα είναι στην Γ Εθνική. Τέλος της χρονιάς θα κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα και θα είμαστε στην Γ Εθνική. Μετά από ένα πάρα πολύ δύσκολο καλοκαίρι, που μερικοί δεν ήθελαν  καν τον Α.Ο.Σ μέσα στο πρωτάθλημα, εννοώ παράγοντες, βλέπουμε την ομάδα να είναι πανίσχυρη και να έχει βρει μια φουρνιά παικτών κάτω από 20 ετών που βλέπουμε πως μπορούν να σηκώσουν την ομάδα ψηλά. Την προηγούμενη Κυριακή έπαιξαν 7 ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών»

 

 

Check Also

Οι ποινές της Πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΚ

Οι ποινές της Πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΚ Δείτε τις ποινές που επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή …