Φώσκολος-Ζιάβρας: «Δυσαρέσκεια και Παρωδία»

Θέμα: Κλήρωση για τον Κυπελλούχο | Δυσαρέσκεια από τις δύο φιναλίστ ομάδες της Σύρου

Α.Ο. Σύρου – Πύργος και Ελλάς Σύρου – Πανθηραϊκός είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών του Κυπέλλου Κυκλάδων.

Όπως έγινε γνωστό, ο Κυπελλούχος θα αναδειχθεί μετά από… κλήρωση, κάτι που δεν έχει ξανά συμβεί. Το Santorinisport.gr επικοινώνησε με τους προέδρους και των τεσσάρων ομάδων, και στο πρώτο μέρος του θέματος σας, παρουσιάζει τις θέσεις των ομάδων της Σύρου. Όπως είναι λογικό, εκφράζουν αμφότεροι δυσαρέσκεια για την εξέλιξη αυτή, ενώ ο κ. Ζιάβρας αναφέρθηκε και στο πρωτάθλημα, τονίζοντας πώς η χρονιά είναι ουσιαστικά… χαμένη.«Σε κανέναν δεν αρέσει!»

Ο Πρόεδρος του Α.Ο. Σύρου  Γιώργος Φώσκολος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του, καθώς η ομάδα του περίμενε τα ματς αυτά εναγωνίως, αφού ο κόσμος θα γέμιζε το γήπεδο.«Σε κανέναν δεν αρέσει αυτή η έκβαση, να γίνει δηλαδή κλήρωση για έναν τόσο σοβαρό θεσμό. Είχαμε ποντάρει να παίξουμε με πολύ κόσμο, να κατακτήσουμε άλλη μια φορά το Κύπελλο. Το έχουμε πάρει τα τελευταία χρόνια δύο φορές και έχουμε πάει τελικό άλλες δύο. Δε γνωρίζω αν είναι σωστό, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να γίνει κάτι!Αν γινόντουσαν τα ματς Σεπτέμβρη, θα ήταν άλλες οι ομάδες, άλλες εντεκάδες… Καλό είναι τα παιχνίδια να παίζονται στο γήπεδο πάντως…»«Παρωδία, έπεσα από τα σύννεφα…»

Ο Πρόεδρος της Ελλάς Σύρου, Νίκος Ζιάβρας, έκανε λόγο για παρωδία, ενώ παράλληλα ανέφερε πώς είναι χαμένη η χρονιά:«Αυτό είναι παρωδία, αλλά δε μπορούμε να κάνουμε και τίποτα άλλο. Υπήρχε υποψία ότι θα γίνουν οι αγώνες το Σεπτέμβρη. Έπεσα από τα σύννεφα, γιατί η χρονιά πάει χαμένη. Πιο πολύ εκνευρίστηκα με την έκβαση του πρωταθλήματος, ήμασταν  πρώτοι, φαβορί, ενώ επενδύσαμε, κάναμε τόσα πράγματα… Θα γίνει ωστόσο παντού αυτό. Έχουν γίνει όμως άλλα κι άλλα, το ποδόσφαιρο έρχεται σε άλλη μοίρα…»

Πηγή :
santorinisport.gr

Check Also

Ανανέωσε με την Ελλάς και ο Ζάχι

Ανανέωσε με την Ελλάς και ο Ζάχι Άλλον έναν ποδοσφαιριστή από το περσινό ρόστερ της …