Φώσκολος: «Συγχαρητήρια» σε ΕΠΣΚ και Πανναξιακό

Φώσκολος: «Συγχαρητήρια» σε ΕΠΣΚ και Πανναξιακό

Ο Πρόεδρος του Α.Ο Σύρου Γιώργος Φώσκολος με αφορμή τον ορισμό του τελικού κυπέλλου για Κυριακή το μεσημέρι στην Πάρο, προέβη στην ακόλουθη δήλωση μέσω προσωπικής επιστολής του.

«Είναι προφανές ότι η ΕΠΣ Κυκλάδων θέλοντας να ικανοποιήσει τον Πανναξιακό ώστε η ομάδα της Νάξου να αποφύγει την διανυκτέρευση με στόχο να έχει περισσότερο κόσμο στο πλευρό της, όρισε τον τελικό Κυπέλλου την Κυριακή το μεσημέρι στην Πάρο.

Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στις δυο πλευρές για την αγαστή συνεργασία τους, που από κοινού αποφάσισαν τον τόπο, την ημέρα και την ώρα του αγώνα και στην συνέχεια μας ενημέρωσαν. Θα προτείναμε να αποφασίσουν και για τους διαιτητές της αναμέτρησης ώστε να υπάρχει πλήρης ταύτιση απόψεων.

Εμείς από την πλευρά μας θα ακολουθήσουμε το… πρόγραμμα τους και θα δώσουμε τα πάντα για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς, έστω και μόνοι μας, αφού η διανυκτέρευση θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για τους φιλάθλους μας να μας ακολουθήσουν. Ραντεβού στην Πάρο λοιπόν με την ευχή να γίνει σπουδαίος τελικός με νικητή το ποδόσφαιρο αλλά και την καλύτερη ομάδα. Ελπίζουμε για άλλη μια φορά να κάνουμε περήφανο τον κόσμο της Σύρου.

 

Ο Πρόεδρος του Α.Ο Σύρου: Γιώργος Φώσκολος

Check Also

Συνάντηση της ΕΠΣ Κυκλάδων με τον Υπουργό, Γιάννη Βρούτση

Συνάντηση της ΕΠΣ Κυκλάδων με τον Υπουργό, Γιάννη Βρούτση Η σχετική ανακοίνωση: Κύριε-α Πρόεδρε, Αγαπητοί …