ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΖΑΜΑΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Άλλη μια σημαντική διάκριση σημείωσε τις τελευταίες ώρες αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Σύρου. Η παρουσία του υδατοσφαιριστή του Ν.Ο.Σ Φάνη Ζαμάνη στους

αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος κολύμβησης Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας συνοδεύτηκε επιτυχία στους αγώνες που διεξάγονται στην Τρίπολη.
Ο αθλητής πόλο του Ν.Ο.Σ., με την ιδιότητα του ως Αστυφύλακας, συμμετείχε με την ομάδα της ΕΛ. ΑΣ. στα αγωνίσματα 100μ. και 50μ. ελεύθερο καταλαμβάνοντας την 3η (ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο) και 4η θέση αντίστοιχα, σημειώνοντας αρκετά καλούς χρόνους 1.02 και 25΄΄,70. Να σημειωθεί ότι ο Φάνης παρότι τις τελευταίες μέρες δεν προπονήθηκε λόγω αδιαθεσίας, η οποία τον ταλαιπώρησε και στους προκριματικούς αγώνες υδατοσφαίρισης της Γ΄ Εθνικής με τον ΝΟΣ στην Αθήνα το τριήμερο 11-13/7/2014 , έδειξε περισσή δύναμη και θέληση και σίγουρα του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Επίσης στα δύο χρόνια που ο ίδιος συμμετέχει σε αγώνες με την ομάδα υδατοσφαίρισης του νησιού μας, διακρίνεται εκτός από τις αγωνιστική του δράση και για το ήθος του, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για τους μικρότερους αθλητές μας.

 

«Φάνη και εις ανώτερα, σου αξίζουν πολλά μπράβο, ανέφερε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο προπονητής του Ν.Ο.Σ στο πόλο Μάρκος Ξαγοράρης».

Check Also

Διακρίσεις για τους αθλητές του Ν.Ο Σύρου στα Ποσειδώνια

Διακρίσεις για τους αθλητές του Ν.Ο Σύρου στα Ποσειδώνια «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2022» OPEN ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ …