«ΧΡΥΣΟΣ» ΞΑΝΑ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ!!!

Λένε πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός … όμως σε αυτή την περίπτωση η φράση διαψεύστηκε καθώς ο Γιώργος Αθανασίου

έλαμψε με την παρουσία του κατακτώντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο 21ο πανελλήνιο κύπελλο σωματικής διάπλασης body building και fitness στην κατηγορία -100 κιλά που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο Μελισσίων.

Ο αθλητής Γιώργος Αθανασίου από τη Σύρο στο 21ο Πανελλήνιο Κύπελλο Σωματικής Διάπλασης IFBB (αναγνωρισμένη διοργάνωση από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού)κατέκτησε την πρώτη θέση φέρνοντας στο νησί μας το δεύτερο συνεχόμενο χρυσό μέσα σε λίγους μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην έναρξη του αγώνα δόθηκε τιμητικό μετάλλιο στην Εθνική Ομάδα για όλες τις διακρίσεις της περσινής σεζόν και την  εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Ισπανία (arnold classic europe) που διεξήχθη στις 24-27 Σεπτεμβρίου.

Κορυφαία στιγμή για το Ελληνικό body building το οποίο ανθεί τα τελευταία χρόνια, και οι αθλητές και αθλήτριες αυτοί αποτελούν απόδειξη με τις επιτυχίες τους ανάμεσα στους αθλητές και ο δικό μας… Γιώργος Αθανασίου. Πολύ σημαντικό αυτό το μετάλλιο καθώς είναι το πρώτο και συλλεκτικό μετάλλιο που δίνει η IFBB.

Στα αγωνιστικά τώρα ο Γιώργος Αθανασίου χαρακτηρίστηκε ως ο πιο καλαίσθητος και εντυπωσιακά βελτιωμένος καθώς μέσα στο ίδιο έτος κατάφερε να ‘’ανέβει’’ από την κατηγορία των -90 στα 100 κιλά και να βγει  κ πάλι νικητής.

Το Cyclades24 επικοινώνησε με τον αθλητή και τον ρωτήσαμε για το μυστικό αυτής της νέας επιτυχίας. ‘’Δούλεψα σκληρά προπονητικά κ διατροφικά όλον το χρόνο σύμφωνα πάντα με την καθοδήγηση του προπονητή μου Δαβίδ Μπαλάσα προπονητή του επαγγελματία Μιχάλη Κεφαλιανού και φυσικά τον ευχαριστώ.’’

Πηγή: cyclades24.gr

Check Also

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/5)

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/5) Δείτε αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων. Αναλυτικά: …