Χωρίς μπαράζ παραμονής στην Γ’ Εθνική

Χωρίς μπαράζ παραμονής στην Γ’ Εθνική

Καταργούνται όπως φαίνεται τα μπαράζ παραμονής της Γ’ Εθνικής σύμφωνα με πληροφορίες του giafkasports.gr. Ο στόχος της ΕΠΟ ήταν ξεκάθαρος απ’ την αρχή του πρωταθλήματος ώστε να υποβιβαστεί συγκεκριμένος αριθμός ομάδων από κάθε όμιλο.

Μετά το τέλος των πρωταθλημάτων θα πηγαίναμε σε μπαράζ παραμονής σε μονό αγώνα και σε ουδέτερο γήπεδο ώστε ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβάζονταν στο τοπικό να ήταν συγκεκριμένος. Το δικό μας ρεπορτάζ ωστόσο λέει ότι αυτά τα ματς δεν θα γίνουν και το μόνο που απομένει είναι και η επίσημη απόφαση στην επόμενη συνεδρίαση της ΕΠΟ.

Ο λόγος της αλλαγής της συγκεκριμένης απόφασης είναι συγκεκριμένος και αφορά στον αριθμό στον οποίο έχει συμπληρωθεί ήδη σε ότι αφορά τις ομάδες που θα πάνε στο τοπικό μετά τις αποχωρήσεις απ’ την SL2 του Αλμωπού Αριδαίας και του Ο.Φ. Ιεράπετρας.

Στο 3ο όμιλο που αγωνίζονται οι δικές μας ομάδες ο 8ος απ’ το τέλος θα πήγαινε σε μονό αγώνα μπαράζ απ’ το 8ο απ’ το τέλος στον 4ο όμιλο. Αυτό πλέον θα πάψει να ισχύει (περιμένουμε και την επίσημη απόφαση) και θα υποβιβαστούν αμέσως οι 7 οι τελευταίοι.

πηγη: giafkasports.gr

Check Also

Ο Αίαντας με μισή ομάδα έκλεισε τον Α γύρο με ισοπαλία

Ο Αίαντας με μισή ομάδα έκλεισε τον Α γύρο με ισοπαλία Ο Αίαντας με μισή …