Ψηλά στην λίστα της Ελλάς ο Νίκος Καραμαλίγκας-Κλείνει χαφ που ανεβάζει το επίπεδο

Ψηλά στην λίστα της Ελλάς ο Νίκος Καραμαλίγκας-Κλείνει χαφ που ανεβάζει το επίπεδο

Στην Ελλάς Σύρου ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό διάστημα, καθώς πέρα από τις ανανεώσεις, έχει αποκτηθεί ο Πάνος Παυλόπουλος, ενώ οι ιθύνοντες της ιστορικής ομάδας της Σύρου, έχουν ρίξει αυτό το διάστημα, το βλέμμα τους στην θέση ένα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, η Ελλάς Σύρου εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο, να αποκτήσει τον πρώην γκολκίπερ του Α.Ο Σύρου Νίκο Καραμαλίγκα.

Παρά το γεγονός πως ήδη έχει αρχίσουν και δημοσιεύονται ειδήσεις που δεν έχουν να κάνουν σε καμία περίπτωση με τις κινήσεις των ανθρώπων της Ελλάς, οι ίδιοι κινούνται με άκρα μυστικότητα και μεθοδικότητα.

Η περίπτωση του Νίκου Καραμαλίγκα είναι αυτή που ενδιαφέρει περισσότερο την Ελλάς Σύρου, ωστόσο μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί, καθώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην Πρωτεύουσα, θέτουν ένα κύκλο δυσκολιών, έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφική κίνηση.

Εκτός από την περίπτωση του τερματοφύλακα, Νίκος Βουτσίνος και Μιχάλης Βασάλος  με την σύμφωνη συγκατάθεση των διοικητικών ηγετών (Ζιάβρα, Πύργο, Κουλουμπή) «σαρώνουν» την αγορά για παίκτη που θα αποκτηθεί στα χαφ και θα κάνει την διαφορά δίπλα στον  Μανουδάκη. Πληροφορίες μας αναφέρουν πως έχει ήδη συμφωνήσει με ποδοσφαιριστή που αν έρθει.. σίγουρα θα ανεβάσει την ποιότητα της μεσαίας γραμμής.

Ανανέωσε με την Ελλάς ο Μιχάλης Ευριπιώτης

Παραμένουν στην Ελλάς Σκορδίλης, Καπέλας και Δημητρακόπουλος

Κρατάει τον «πύργο» Ηλία Ταμάμη ο Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου

Βόμβα: Το “Πολυβόλο” Πάνος Παυλόπουλος στην Ελλάς Σύρου 

Ανανέωσε και με Ηλία Χαλκιά η Ελλάς Σύρου

Επίσημα «Μανού» για δεύτερη χρονιά στην Ελλάς 

Ανανέωσε και ο Κώστας Συριανός με την Ελλάς

Ανανέωσε με την Ελλάς και ο Αντώνης Συριανός

Ανανέωσε με Ελλάς ο Κοτζαπαναγιώτης

Στην Ελλάς και τη νέα χρονιά ο Σπύρος Μάιπας

 

Check Also

«Χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάς»

«Χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάς». Επίσημα στην Ελλάς Σύρου ο Ευριπίδης Γιάκος, με την τεράστια …