Ωραίο ποδόσφαιρο και δεύτερη νίκη της Ελλάς στη Γ Εθνική

Ωραίο ποδόσφαιρο και δεύτερη νίκη της Ελλάς στη Γ Εθνική…

Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, η Ελλάς Σύρου ξεπέρασε το εμπόδιο του Βύζα (4-1) αλλά και των σημαντικών απουσιών (Μελισσόπουλου, Μπόσιο, Ζάχι), επικράτησε του Βύζα Μεγάρων και ανεβαίνει…

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα έφτασε τους 6 βαθμούς και ετοιμάζεται πλέον για το δύσκολο παιχνίδι με την Α.Ε Μυκόνου.

Στο 12΄ η Ελλάς μετά από όμορφη ενέργεια έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Κόντσι μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε από δύσκολη θέση με τον Λέτσο να δηλώνει παρών και να αποσοβεί το 1-0.  Στο 30΄ το δυνατό σουτ του Μηνά πέρασε άουτ. Στο 36΄ ο Περικλής Μηνάς μπήκε στην περιοχή και με όμορφο πλασέ έγραψε το 1-0 για την Ελλάς Σύρου.

Στο 44΄ το δυνατό σουτ του Μηνά έδωσε ο Λέτσο σε κόρνερ και αμέσως μετά την εκτέλεση του ο Μούντριχας με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (47΄), μετά από πλάγιο άουτ και αναμπουμπούλα μέσα στην περιοχή, ο Μούντριχας από πολύ κοντά έκανε 3 τα τέρματα της Ελλάς. Στο 54΄ η Ελλάς με ωραίο σουτ του Μπακατσέλου έφτασε κοντά σε άλλο ένα τέρμα. Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 60΄, όταν σε κοντινό πλασέ του Καραγιάννη ο Παπαδόπουλος δήλωσε παρών. Δυο λεπτά αργότερα ξανά ο Καραγιάννης με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στην εστία, με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει στην γωνία του.

Στο 72΄ ο Λαντίκας με ωραίο μακρινό σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο δίπλα από το παραθυράκι του Λέτσο. Στο 75΄ μετά από ωραία ομαδική ενέργεια ο Κασάπης με ωραίο πλασέ έκανε το 4-0. Δυο λεπτά αργότερα ο Καραγιάννης (που μπήκε αλλαγή)  μετά από λάθος της άμυνας της Ελλάς, νίκησε τον Παπαδόπουλο για να μειώσει 4-1. Στη συνέχεια η ομάδα των Μεγάρων είχε άλλες δυο καλές στιγμές στο παιχνίδι με Σταφάι και Καραγιάννη. Στο 85΄ το ωραίο σουτ του Λαντίκα εξουδετέρωσε ο Λέτσο.

Ελλάς Σύρου (Χριστοφιλέας): Παπαδόπουλος, Αγιώτης (Συριανός 82΄), Οικονομόπουλος, Μάγκας, Παράβαλος, Καρμοίρης (Πρεβεζιάνος 82΄), Μπακατσέλος, Μούντριχας (Λαντίκας 69΄), Μηνάς, Κόντς (Κασάπης 57΄)ι, Παυλόπουλος (Μεντρί 69΄)

Ζαφείρης, Συριανός, Καραμολέγκος,, Κασάπης, Ρούσσος, Μεντρί, Μουλαράς, Λαντίκας, Πρεβεζιάνος

 

Βύζας Μεγάρων (Αρχοντάκης): Λέτσο, Ζαχαράκης, Καρδάμης, Μουσκάι, Γκολφινόπουλος, Φουάσης, Σταμάτης, De Almeida Diego (Καραγιάννης 46΄), Καραγιάννης (Χαϊκάλης 46΄), Δρυμούσης (31΄Παϊκόπουλος, 69΄Σταφάι), Χατζημελετιάδης

Παππάς, Παικόπουλος, Χαϊκάλης, Στεφάι, Μαρνέζος, Πίνης, Καλαϊτζάκης, Μήτσης, Καραγιάννης

 

Check Also

Α.Π Σύρος 2002: Με 3 τμήματα στα πρωταθλήματα υποδομών!!!

Α.Π Σύρος 2002: Με 3 τμήματα στα πρωταθλήματα υποδομών!!! Μέσα από ανακοίνωση της η ακαδημία …