Όπως αρμόζει στις Κυκλάδες η τελετή λήξης του ”Τουρνουά Κ10 Νίκος Φώσκολος’ (Βίντεο)

Όπως αρμόζει στις Κυκλάδες η τελετή λήξης του ”Τουρνουά Κ10 Νίκος Φώσκολος’

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, χαμόγελα και χειροκροτήματα το Τουρνουά Κ10 ”Νίκος Φώσκολος” της ΕΠΣ Κυκλάδων που έγινε υπό την αιγίδα της ΕΠΟ στο πλαίσιο του Hello Football Friend 2022 στην Ερμούπολη της Σύρου.

Η Πλατεία Μιαούλη στην Ερμούπολη γέμισε κόσμο για δεύτερη διαδοχική μέρα, με τους πρωταγωνιστές να είναι ξανά οι μικροί αθλητές που απόλαυσαν με την ψυχή τους το τουρνουά, το οποίο καθοδηγούσε με τη φωνή του από τα μεγάφωνα ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΕΠΣ Κυκλάδων, Παναγιώτης Κουλουμπής.

Στην εκδήλωση που συνδιοργανωτές ήταν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, το κλίμα ήταν γιορτινό για δεύτερη μέρα στη Σύρο και φυσικά τα παιχνίδια ξεκίνησαν ξανά από το πρωί και ολοκληρώθηκαν το απόγευμα. Το ένα ματς μετά το άλλο, χωρίς σταματημό, αγόρια και κορίτσια ευχαριστήθηκαν για άλλη μια μέρα τη γιορτή του ποδοσφαίρου.

Το απόγευμα της δεύτερης μέρας περιείχε και τις απονομές του τουρνουά, οι οποίες μετά από άρτια οργάνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων έγιναν με κάθε λαμπρότητα όπως αρμόζει στο ποδόσφαιρο των Κυκλάδων.

Βραβεία έλαβε ο Grassroots Manager της Ε.Π.Ο, Χρήστος Σίσκος και ο τεχνικός διευθυντής της ΕΠΟ, Κώστας Τσάνας που καλέστηκαν απο τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ να τιμήσουν ο αντιπεριφερειάρχης κ. Λεονταρίτης και ο επίτιμος πρόεδρος της ΕΠΣΚ κ. Σιγάλας.

Τιμήθηκε και ο Συριανός διεθνής διαιτητής της Superleague, Στέφανος Κουμπαράκης, που κατόπιν επιθυμίας του προέδρου Ειρηναίου Φρέρη παρέλαβε την πλακέτα από τα παιδιά του τουρνουά, ενώ λίγο νωρίτερα τιμήθηκε και από τον δήμο Σύρου Ερμούπολης μέσω του υπεύθυνου αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση.

Συγκινητική στιγμή και η απονομή τιμητικής πλακέτας στη σύζυγο και τον γιο του Νίκου Φώσκολου, που έδωσε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Δωρόθεος.

Σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν μοιράστηκαν μπλούζες και μετάλλια, όπως και μία μπάλα της super league υπογεγραμμένη από τον Στέφανο Κουμπαράκη.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο Sportcyclades ΕΔΩ

Δείτε παρακάτω τις απονομές:

παρακάτω ολόκληρη τη 2η μέρα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades:

 

Check Also

Εγκρίθηκε από την περιφέρεια το αίτημα για καθίσματα και φωτισμό στο γήπεδο της Ερμούπολης

Εγκρίθηκε από την περιφέρεια το αίτημα για καθίσματα και φωτισμό στο γήπεδο της Ερμούπολης Εγκρίθηκε …