Άρης Σύρου: Το καλάθι ανθρωπιάς ήταν εύστοχο (Αποτελέσματα Δημοπρασίας)

Άρης Σύρου: Το καλάθι ανθρωπιάς ήταν εύστοχο

Το καλάθι ανθρωπιάς για το Μανώλη ήταν εύστοχο ,1.100 ευρώ τα έσοδα από τη δημοπρασία αθλητικών εμφανίσεων των αθλητων Γιώργου,Πρίντεζη ,Ντούσαν Σάκοτα,Μπανε Πρελεβιτς,της ομάδας του Παναθηναικού ,αλλα και της εικόνα της Παναγίας απο την αγιογράφο Βίκη Τζόρβα.

Να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους προσφέρουν τα ενθυμήματά τους, αλλά και στην ανταπόκριση του κοινού στη δημοπρασία.

Η διαδικασία της δημοπρασιας ολοκληρώθηκε στις 29/4 και ώρα 13.00,το αποτέλεσμα της δημοπρασίας έιχε ώς εξης:

-Φανέλα υπογεγραμμένη του αθλητή του Ολυμπιακού Γιώργου Πρίντεζη η εμφάνιση κατέληξε στα χέρια του κ.Μπουργαζά Νίκου από Αθήνα το ύψος της προσφοράς ήταν 500 ευρώ.

-Φανέλα υπογεγραμμένη από όλους τους παίχτες του Παναθηναικού κατέληξε στα χέρια του κ.Λεονταρίτη Ευάγγελου από Σύρο του οποίου το ύψος της προσφοράς ήταν στα 300 ευρώ.

-Φανέλα υπογεγραμμένη του βετεράνου καλαθοσφαιριστή Μπάνε Πρέλεβιτς απο την εποχή που αγωνιζόνταν στον ΠΑΟΚ,κατέληξε στα χέρια του κ.Άρη Αντιμισάρη απο την Σαντορίνη ,το ύψος της προσφοράς ήταν στα 150 ευρώ.

-Φανέλα υπογεγραμμένη του αθλητή της ΑΕΚ Ντούσαν Σάκοτα κατέληξε στα χέρια του κ.Δεναξά Τάκη του οποίου η προσφορά ήταν στα 50 ευρώ..

-Εικόνα της Παναγίας κατέληξε στα χέρια του μικρού Γιώργου Βαρθαλίτη από Σύρο,του οποίου η προσφορά ήταν στα 100 ευρώ.

Η διαδικτυακή αυτή καμπάνια «Καλάθι ανθρωπιάς για το Μανώλη», των Ακαδημιών Αρης Σύρυ και των τοπικων ΜΜΕ, αναδεικνύουν ακόμα μια φορά τις βασικές αξίες του αθλητισμού ως κοινωνική έκφραση, την αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό.

Ευχόμαστε απο καρδιάς ταχεία ανάρρωση στο Μανώλη!!

Check Also

Συγκλονιστικό παιχνίδι και νίκη του Α.Ο Ερμούπολης μετά από 3 παρατάσεις!!!

Συγκλονιστικό παιχνίδι και νίκη του Α.Ο Ερμούπολης μετά από 3 παρατάσεις!!! Ένα ματς «ακατάλληλο για …