Έκοψαν την πίτα τους οι Δρομείς Σύρου (Φωτο-Βίντεο)

Έκοψαν την πίτα τους οι Δρομείς Σύρου (Φωτο-Βίντεο)

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 οι Δρομείς Σύρου. Σε μια εκδήλωση που έγινε στο café Μέγαρον στην Ερμούπολη, μέλη του συλλόγου, αθλητές αλλά και αρκετοί φορείς από την τοπική κοινωνία έδωσαν το παρών με την ευχή όλων η νέα χρονιά να είναι καλύτερη από κάθε άλλη χρονιά. Την παρουσίαση και τον σύντομο χαιρετισμό έκανε ο πρόεδρος του ΑΠΣ Δρομείς Σύρου κ. Ισίδωρος Παλαμάρης, ο οποίος μεταξύ άλλου αναφέρθηκε στην δημιουργία του σύγχρονου προπονητηρίου που θα ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες στη Βάρη, ενώ παράλληλα ευχήθηκε στο μέλλον να φτιαχτεί και μεγαλύτερο στάδιο 400ρη, που θα μπορέσει να φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις. Παράλληλα ο κ. Παλαμάρης ανέλυσε το πρόγραμμα του 2024 για τους Δρομείς Σύρου. Στη συνέχεια ο πρόεδρος των Δρομέων τόνισε πως το μεγάλο «στοίχημα» του συλλόγου είναι η ακαδημία, ενώ παράλληλα έβγαλε και την είδηση της ημέρας, καθώς το Αζόλιμνος Run βρίσκεται προ των πυλών, μια διοργάνωση που αν γίνει, θα την στηρίξει ο σύλλογος των Δρομέων. Ευχετήρια επιστολή έστειλε και η Βουλευτής Κυκλάδων κ. Κατερίνα Μονογυιού.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου κ. Γιώργος Λεονταρίτης, ο οποίος με την σειρά του ενημέρωσε τον κόσμο πως το στάδιο της Βάρης θα είναι έτοιμο την άνοιξη τονίζοντας: «Το σημαντικό γεγονός για τους Συριανούς αθλητές, είναι ότι θα αποκτήσουν επιτέλους το «σπίτι τους» μετά από 20-30 χρόνια. Η αθλητική εγκατάσταση είναι σχεδόν έτοιμη. Το ταρτάν και ο χλοοτάπητας έχει αγοραστεί. Θα μπορούσε να μπει και αύριο. Αλλά για λόγους επιτυχίας της αθλητικής εγκατάστασης έχουμε αποφασίσει να τοποθετηθεί την άνοιξη. Οπότε από τεχνικής πλευράς είναι καλό να τοποθετηθεί όταν θα υπάρχουν υψηλές θερμοκρασίες».
Σύντομο χαιρετισμό στον κόσμο απηύθυνε και ο Αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Δημήτρης Κοσμάς εκ μέρους του Δήμου Σύρου Ερμούπολης, όπως και οι κ. Μέμης Σαγκινέτος και Πέτρος Ραουζαίος. Στην κοπή της πίτας βρέθηκε και ο πρόεδρος του του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σύρου – Ερμούπολης κ. Μάνθος Μανθόπουλος

Check Also

Ανακοίνωση-ενημέρωση Syros Run για τον αγώνα της 1ης Ιουνίου

Ανακοίνωση-ενημέρωση Syros Run για τον αγώνα της 1ης Ιουνίου Το Πάσχα πέρασε και ο αγώνας …