Έκοψε την πίτα του ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου (Φωτο-Βίντεο)

Έκοψε την πίτα του ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου (Φωτο-Βίντεο)

Δείτε φωτογραφίες κάνοντας κλικ πάνω στο σήμα του facebook

Μέσα στα κατάμεστα από κόσμο γραφεία του, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Νεώσοικο του Ομίλου και η αίθουσα ήταν κατάμεστη από αθλητές, γονείς, αλλά και φίλους του ομίλου. Το παρών έδωσαν όλα τα μέλη του Ν.Ο.Σ, ο Λιμενάρχης Παναγιώτης Καραμίτσας, ο Δήμαρχος Σύρου Ερμούπολης Αλέξης Αθανασίου, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Δημήτρης Κοσμάς, o πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κώστας Γαβιώτης και αρκετά μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης. Σε ρόλο συντονιστή, ο πρόεδρος του ομίλου κ. Θοδωρής Δούνιας, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν για μια ακόμη χρονιά στην κοπή πίτας του Ν.Ο.Σ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Σύρος με τις αθλητικές της εγκαταστάσεις, πολύ περισσότερο οι αθλητές του υγρού στίβου που εδώ και χρόνια βρίσκουν το χειμώνα το κολυμβητήριο κλειστό. Παράλληλα τόνισε πως υπάρχουν, συγκεκριμένες προτάσεις και όλοι  ελπίζουν πως μέσα στον χρόνο θα μπορούν κάποιες απ’ αυτές να υλοποιηθούν για το καλό του ομίλου και των αθλητών, ενώ παράλληλα ευχήθηκε στο Δήμαρχο Αλέξη Αθανασίου να είναι «σιδεροκέφαλος» στα νέα του καθήκοντα. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν αθλητές του Ν.Ο Σύρου για τις επιτυχίες τους αλλά και την συμμετοχή τους σε Παγκόσμια, πανευρωπαϊκά και Πανελλήνια πρωταθλήματα, αλλά και διασυλλογικούς αγώνες.

Σύντομο χαιρετισμό στον κόσμο απηύθυνε και ο Δήμαρχος Σύρου Ερμούπολης κ. Αλέξης Αθανασίου ο οποίος είπε: «Δεν είναι ώρα για εξαγγελίες. Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους όσους βρίσκεται εδώ. Αθλητές, προπονητές, γονείς. Εμείς με την ανάληψη των καθηκόντων μας εργαζόμαστε πάνω σε πράγματα που έχουμε συζητήσει και προεκλογικά αλλά και διαχρονικά για προβλήματα του ομίλου, που άλλα αφορούν το Λιμενικό ταμείο και άλλα το Δήμο. Γνωρίζουμε ότι το χρωστάμε στην τοπική κοινωνία. Έχουμε ένα τεράστιο πρόβλημα με όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις και όχι μόνο με το κολυμβητήριο. Σε λίγο καιρό θα αρχίσουμε να ξεδιπλώνουμε και τις σκέψεις μας και το πλάνο μας για όλες αυτές τις εγκαταστάσεις. Μαγικά ραβδιά δεν υπάρχουν φυσικά. Θέλει δουλειά, προσήλωση στον στόχο και βοήθεια από όλους. Ο Δήμος θα είναι πάντα δίπλα σας και το γνωρίζεται, όπως εσείς είστε πάντα δίπλα στον Δήμο μας με τις εθελοντικές δράσεις που κάνετε. Χρόνια πολλά σε όλους».

Τις δικές του ευχές έδωσε και ο Λιμενάρχης κ. Παναγιώτης Καραμήτσας τονίζοντας: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και σε εσάς για τις συμμετοχές σας και όλες τις επιτυχίες που έχετε. Τα παιδιά να συνεχίσουν να ασχολούνται με τον αθλητισμό και να ξεφύγουν από τα κομπιούτερ και οτιδήποτε άλλο μας κρατάει μεσα στο σπίτι και μας απομακρύνει από τον αθλητισμό. Εύχομαι χρόνια πολλά. Υγεία σε όλους και στους αθλητές καλές επιτυχίες»

Το λόγο πήρε και ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου Κωνσταντίνος Γαβιώτης ο οποίος τόνισε: «Χρόνια πολλά σε όλους. Δεν θέλω να σας κουράσω. Θα είμαστε κοντά στον όμιλο και εννοείται σε όλο τον αθλητισμό»

 

Check Also

Πολύ καλή παρουσία Γαβιώτη-Μιχαήλ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Σλοβενίας

Πολύ καλή παρουσία Γαβιώτη-Μιχαήλ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Σλοβενίας Άλλη μία εξαιρετική διάκριση για την …