Ήττα και αποκλεισμός στις λεπτομέρειες για τις νεάνιδες του ΑΣΕ Νεωρίου (βίντεο)

Ήττα και αποκλεισμός στις λεπτομέρειες για τις νεάνιδες του ΑΣΕ Νεωρίου (βίντεο)

Ο αγώνας του ΑΣΕ Νεωρίου δεν εξελίχθηκε όπως το ονειρευόντουσαν οι νεάνιδες του ΑΣΕ Νεωρίου αφού αν και προσπάθησαν και κυνήγησαν κάθε πόντο δεν μπόρεσαν να ανταγωνιστούν τις αντιπάλους των που παίζοντας στην έδρα τους κέρδισαν εκείνες τις λεπτομέρειες που τους εξασφάλισαν τα σετ, τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό της Ζ΄Περιφέρειας.

Σε όλα τα σετ η ομάδα του ΑΣΕ Νεωρίου εξασφάλιζε μικρές διαφορές όμως έχοντας αρκετά προβλήματα στην υποδοχή τις έχαναν και κυνηγούσαν στο σκορ. Και έτσι όμως με περισσότερη προσοχή θα μπορούσαν να έχουν πάρει ένα σετ που θα τους βοηθούσε ψυχολογικά να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Σημασία βέβαια έχει ότι τέτοιοι αγώνες προσθέτουν αγωνιστική εμπειρία στα νεαρά κορίτσια του Χρήστου Σκρέτα, πολύτιμη για την συνέχεια της καριέρας τους.

ΤΕΛΧΙΝΙΣ ΡΟΔΟΥ – ΑΣΕ ΝΕΩΡΙΟΥ 3-0 (25-20, 25-21, 25-23)

ΤΕΛΧΙΝΙΣ ΡΟΔΟΥ(Τσιντομηνάς Ν) Γεώργα, Γκιζέττη, Ζωγράφη, Κακλαμάνου, Καλιοζή, Καπετάν, Κουφομανώλη(Λ), Μανωλάκη, Ραπατζίκου, Λαζαρίδου, Μαστόρου(Λ), Ντούσκου, Σουσάρι, Τερζίου.

ΑΣΕ ΝΕΩΡΙΟΥ (Σκρέτας) Γαδ, Δαλεζίου, Ευκαρπίδου-Στεφανάκη, Κάτρη, Λέστου, Μιχαηλίδου(Λ), Ξαγοράρη, Παχή, Πιτσικάλη. Ρούτσι,Στεφανάκη, Στεφάνου, Φρέρη.

Δείτε παρακάτω όλο τον αγώνα όπως αυτός καλύφθηκε από το news12.gr με την στήριξη του sportcyclades24.gr

Check Also

ΑΣΕ Νεωρίου – ΑΟ Φοίνικας Σύρου Live Streaming

ΑΣΕ Νεωρίου – ΑΟ Φοίνικας Σύρου Live Streaming Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση (12/5/2024 | 09:00) …