Ανεβάζει τον πήχη η Ελλάς Σύρου με τον Πάνο Παυλόπουλο

Ανεβάζει τον πήχη η Ελλάς Σύρου με τον Πάνο Παυλόπουλο

Ο καιρός για μεταγραφές δεν είναι καθόλου εύκολος, οι συνθήκες ακόμα δυσκολότερες. Κάπου εκεί ενδιάμεσα όμως, η Ελλάς Σύρου με μεταγραφικό “χτύπημα” τονίζει πως είναι εδώ. Για άλλη μια φορά αποκαλυπτικό και αποκλειστικό ρεπορτάζ από την Πρωτεύουσα των Κυκλάδων..

Του: Άλεξ Γεωργαντά

Σε χθεσινό δημοσίευμα του συναδέλφου μας Μάκη Πρίντεζη, η Ελλάς άνοιγε την αγκαλιά της, υποδεχόμενη τον Πάνο Παυλόπουλο.

Μία μεταγραφή -έκπληξη- για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, καθώς όπως συζητείται στα ποδοσφαιρικά στέκια, ο Παυλόπουλος είναι μία πολύ δυνατή κίνηση από την ομάδα της Σύρου, αφού όπως τονίστηκε πολλές φορές.. το έχει με τα δίχτυα..

Η επαφή του με τα αντίπαλα γκολπόστ είναι αρκετά εντυπωσιακή και σίγουρα ο ίδιος έχει να προσφέρει πολλά στην Ελλάς Σύρου, η οποία όπως είχαμε αναφέρει και σε προγενέστερο άρθρο μας, έψαχνε έναν πρωτοκλασάτο στράικερ.

Πάντως έγκυρες πηγές της ιστοσελίδας μας, αναφέρουν πως η Ελλάς δεν θα μείνει στην μεταγραφή του Παυλόπουλου, αφού θα συνεχίσει να “χτενίζει” την αγορά και για ένα εξτρέμ επιπέδου, ενώ θα συνεχιστεί και η ανανέωση των συμβολαίων του ήδη υπάρχοντος ρόστερ.

Πηγή :
arthografos.gr

Check Also

Δαφνάς: Ευχαριστώ σε γονείς, παιδιά και Λεονταρίτη

Δαφνάς: Ευχαριστώ σε γονείς, παιδιά και Λεονταρίτη Με προσωπική τοποθέτηση ο προπονητής της ακαδημίας της …