Μέσα σε πολύ «βαρύ» κλίμα, ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο Σύρου.
Οι διοικούντες της ομάδας φανερά προβληματισμένοι από την ήττα του Σαββάτου από τον Α.Ο Μυκόνου, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για το παρών… και το ενδεχόμενο μεταγραφικής ή μη ενίσχυσης της ομάδας.
Εκτός ότι η ομάδα έχασε την ευκαιρία να μπει στο νέο πρωτάθλημα με βαθμολογικό πλεονέκτημα έναντι των περισσοτέρων αντιπάλων, στο επίκεντρο της κουβέντας μπήκε και η στενοχώρια που πρόσφερε η ομάδα στον κόσμο του νησιού. Μετά από αρκετό καιρό, οι Συριανοί φίλαθλοι έδωσαν βροντερό παρών σε παιχνίδι του Α.Ο Σύρου και αδιαμφισβήτητα η απόδοση και το αποτέλεσμα της ομάδας δεν τους έδωσε την χαρά στο τέλος του αγώνα.
Πρόστιμο το μήνα Γενάρη;
Πρόστιμο αναμένεται να επιβληθεί στους παίκτες για την αγωνιστική εικόνα που δείχνει η ομάδα τον τελευταίο καιρό. Στο «τραπέζι» έπεσε η συγκεκριμένη πρόταση από παράγοντα της ομάδας, χωρίς όμως να έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση επί του θέματος. «Πρόστιμο στους μισθούς του Ιανουαρίου , επιστρέφεται αν η ομάδα πάρει το πρωτάθλημα και μεγάλο πριμ ανόδου στην Γ Κατηγορία»… αυτή ήταν η πρόταση που κατατέθηκε στις χθεσινές συζητήσεις και που μένει πλέον να δούμε αν θα εφαρμοστεί.
Δευτέρα 18 Ιανουαρίου αποφασίζουν για τα πάντα
Όλα είναι πιθανά πλέον στον Α.Ο Σύρου, κάτι που δεν το κρύβει πλέον η διοίκηση της ομάδας. Σε δύσκολους καιρούς που διανύει η Ελληνική κοινωνία και το ποδόσφαιρο μας, η διοίκηση καταβάλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να είναι σωστή απέναντι στους αθλητές και τα συμφωνηθέντα. Πολύ αυστηρή στάση αναμένεται να κρατήσει η διοίκηση αν στη συνέχεια η ομάδα δεν δείξει τον καλό της εαυτό. Αποδέσμευση κάποιου αθλητή δεν θα υπάρξει (τουλάχιστον στο παρών), ενώ την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου έχει οριστεί νέο διοικητικό συμβούλιο, όπου θα οριστικοποιηθεί πλέον το πλάνο που θα ακολουθήσει ο σύλλογος για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος.
Μεταγραφές ναι… αλλά…
Το κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης έπεσε στο σημερινό τραπέζι της ομάδας. Ήδη ο σύλλογος κρυφοκοιτάζει παίκτες από την Αθηναϊκή (και όχι μόνο) αγορά, αλλά δεν πρόκειται να προχωρήσει καμία περίπτωση μέχρι το Δ.Σ της Δευτέρας, όπου θα οριστικοποιηθεί πλέον και επίσημα το πλάνο της ομάδας για την συνέχεια. Αν υπάρξει παίκτης που θα μπορέσει να έρθει και να κάνει την διαφορά, τότε η ομάδα θα εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο της μεταγραφικής ενίσχυσης. Σε αντίθετη περίπτωση, ο σύλλογος θα συνεχίσει με το υπάρχον ρόστερ.
syros-sports.gr Η Αθλητική Ενημέρωση της Σύρου