ΔΙΑΚΑΗΣ ΠΟΘΟΣ Ο ΑΜΠΝΤΟΥΛ-ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΑΡΑΜΑΛΙΓΚΑ, ΜΑΣΟΥΡΑ

Πριν λίγες ημέρες το ρόστερ του Α.Ο.Σ «άδειαζε» επικίνδυνα για την ομάδα της Σύρου με τον έναν παίκτη μετά τον άλλο να αναζητά το νέο σταθμό στην καριέρα του. Όσο περνούν οι ημέρες το ρόστερ πλέον του Α.Ο.Σ αρχίζει να «γεμίζει»

επικίνδυνα, σκορπώντας τον ενθουσιασμό στην ομάδα που τη νέα χρονιά θα έχει καινούρια «ταυτότητα» με πολύ καλούς αθλητές. Η εξαιρετική συνεργασία με τον Άγιαξ βοήθησε τα μέγιστα τον Α.Ο.Σ στο να είναι και φέτος ανταγωνιστικός, με τον Γιώργο Φώσκολο να καταβάλει μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να φέρει στην ομάδα ότι καλύτερο κινείτε αυτές τις ημέρες στο νησί.

Η αρχή έγινε με την ανανέωση του συμβολαίου του Μιχάλη Τερόλη, ακολούθησε η συμφωνία με τους Μουράι, Σαγκινέτο και Μπαλόπιτα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες τον δρόμο των προαναφερθέντων.
Πολύ κοντά στην παραμονή στην ομάδα για 2η συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται ο Νίκος Καραμαλίγκας. Ο νεαρός τερματοφύλακας ρύθμισε την υπόθεση με την στρατιωτική του θητεία την οποία θα κάνει στη Σύρο και αν δεν αλλάξει κάτι το συνταρακτικό και τη νέα σεζόν θα φοράει τα γάντια του Αθλητικού Ομίλου. Όλο και πιο κοντά στον Α.Ο.Σ βρίσκεται και ο Κώστας Συριανός. Με την προσθήκη του έμπειρου γκολκιπερ ο Α.Ο.Σ θα γίνει από τις λίγες ομάδες της κατηγορίας που θα έχει δυο τερματοφύλακες πρώτης γραμμής.

 

Συζητάει με Θωμά Μασούρα
Πολύ κοντά στον Α.Ο.Σ βρίσκεται και ο Θωμάς Μασούρας σύμφωνα με το «cyclades24» που στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Αστέρα στο πρωτάθλημα της Δ Εθνικής, ενώ έχει αγωνιστεί και στους Πανναξιακό και Αναγέννηση Νάξου με μεγάλη επιτυχία.
Ο Θωμάς Μασούρας έχει εγκατασταθεί εδώ και μερικούς μήνες μόνιμα στην Σύρο και αναμένεται να αναλάβει υπεύθυνος των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού.
Πλέον στον Α.Ο.Σ αναζητούν δυο παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά σε άμυνα και επίθεση. Στόπερ και φορ είναι οι δυο θέσεις που εξετάζονται από τον Μιχάλη Μανθόπουλο προκειμένου ο σύλλογος να είναι δυνατός σε δυο θέσεις που θα κάνουν τη διαφορά.

Οι συζητήσεις με τον Ηλία Κώτση συνεχίζονται όσον αφορά την επιθετική γραμμή, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο επιστροφής του Αμπτούλ Ραζάκ που τον τελευταίο μήνα δοκιμάζεται στην Καλλονή. Διακαής πόθος της διοίκησης και του προέδρου Γιώργου Φώσκολου είναι η επιστροφή του αθλητή στην ομάδα, αλλά αυτό είναι κάτι που θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τις διαθέσεις που θα έχει η ομάδα της Μυτιλήνης.

Check Also

Αλύγιστη η Ελλάς, πέρασε και από το Κρανίδι και ανέβηκε τρίτη (Φωτο-Βαθμολογία)

Αλύγιστη η Ελλάς, πέρασε και από το Κρανίδι (Φωτο-Βαθμολογία) Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις στης …